Σοβαρό περιστατικό βίας σε δημοτικό σχολείο της Κέρκυρας κατήγγειλε πατέρας μαθητή, υποστηρίζοντας ότι το παιδί του τραυματίστηκε έπειτα από επίθεση που δέχθηκε από συμμαθητές του μέσα στη σχολική μονάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του corfutvnews.gr, το περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα, με το ανήλικο παιδί να μεταφέρεται στο νοσοκομείο για νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Για την υπόθεση, η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της διευθύντριας και του υποδιευθυντή του σχολείου, καθώς και μίας μητέρας ανήλικου μαθητή. Όλοι αφέθηκαν στη συνέχεια ελεύθεροι.
Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα.
Η Μαρία Τριγώνη σπούδασε Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες Radar.gr, ενώ έχει αρθρογραφήσει σε πολιτιστικά και ταξιδιωτικά sites ExploringGreece.tv, Artviews.gr. Στο workenter.gr ασχολείται με το ελεύθερο ρεπορτάζ, ενώ καλύπτει και τη θεματολογία της κοινωνικής πολιτικής.