Σοκ στην Άρτα: 85χρονος αυτοκτόνησε σε προαύλιο σχολείου

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Βουργαρελίου Άρτας η αυτοκτονία ενός 85χρονου άνδρα, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του μέσα στον προαύλιο χώρο του σχολείου του χωριού.
Δείτε επίσης:Ομολογία Μουρτζούκου: «Μου μίλαγαν οι δαίμονες»
Σύμφωνα με το epiruspost.gr, ο ηλικιωμένος αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή στο σημείο. Το άψυχο σώμα του εντόπισαν συγχωριανοί του, οι οποίοι ειδοποίησαν άμεσα την Αστυνομία.
Τι έδειξαν οι πρώτες έρευνες
Αστυνομικοί από το Τμήμα Κεντρικών Τζουμέρκων έφτασαν στο σημείο και προχώρησαν σε έρευνα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η αυτοχειρία επιβεβαιώνεται, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει ακόμη γνωστά τα αίτια που οδήγησαν τον 85χρονο σε αυτή την απόφαση.
Η τοπική κοινωνία παραμένει συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό, με τους κατοίκους να εκφράζουν τη λύπη τους για τον ξαφνικό χαμό του ηλικιωμένου.
- 6 λεπτά πριν ΔΥΠΑ: Λήγει σήμερα (4/6) η προθεσμία για ενστάσεις στους προσωρινούς πίνακες του Κοινωνικού Τουρισμού για συνταξιούχους
- 37 λεπτά πριν Το ελληνικό νησί που βυθίζεται σιγά-σιγά
- 2 ώρες πριν Τι σημαίνει το «N» στο κινητό σου















