Σοκ στη Ροδόπη: 51χρονος χτύπησε τον πατέρα του με μπαστούνι και τον άφησε νεκρό
Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στον Ίασμο Ροδόπης μετά το τραγικό περιστατικό, όπου θύτης φέρεται να είναι ένας 51χρονος και θύμα ο ηλικιωμένος πατέρας του.
Σύμφωνα με το xronos.gr, ο 82χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός το πρωί της Τετάρτης (29/10), έπειτα από επίθεση που φέρεται να δέχτηκε από τον γιο του. Ο 51χρονος συνελήφθη άμεσα από το Αστυνομικό Τμήμα Ιάσμου, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης & Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κομοτηνής.
Ο φερόμενος ως δράστης κατηγορείται για θανατηφόρο σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του πατέρα του. Δεν αντιμετωπίζει κατηγορία για ανθρωποκτονία, καθώς η νεκροψία – νεκροτομή έδειξε ότι η αιτία θανάτου ήταν καρδιακή ανακοπή. Παρ’ όλα αυτά, στο κεφάλι του θύματος εντοπίστηκαν σοβαρά τραύματα, ενώ ο δράστης φέρεται να χρησιμοποίησε ως μέσο επίθεσης ένα μπαστούνι υποβοήθησης κίνησης, το οποίο κατασχέθηκε από την αστυνομία.
Ο 51χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.
- 52 λεπτά πριν Το μυστικό του λευκού αφρού: Τι κοινό έχει το σαπούνι με το χιόνι;
- 2 ώρες πριν Καρκίνος παγκρέατος: Νέο χάπι παρατείνει την επιβίωση
- 23/10/2026 02:00 Γρίπη, Covid, RSV: Ποιες ηλικίες και ομάδες έχουν προτεραιότητα στον εμβολιασμό



