Σοκ στη Λάρισα: 33χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα σε αποθήκη στον οικισμό Αμπέλια
Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στον οικισμό Αμπέλια της Λάρισας, που ανήκει στη Δημοτική Κοινότητα Βερδικούσιας του Δήμου Ελασσόνας, όπου ένας 33χρονος άνδρας φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr, ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε από οικεία του πρόσωπα απαγχονισμένος μέσα σε αποθήκη.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με γιατρό για τη μεταφορά της σορού, ενώ οι αρχές ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τραγωδία.
Περισσότερα:
- 1 ώρα πριν Επίδομα 400 ευρώ: Ποιοι συνταξιούχοι μένουν εκτός – Τι αλλάζει σε Δημόσιο και κατώτατο μισθό
- 1 ώρα πριν Καιρός σήμερα (13/9): Βροχές και καταιγίδες σε μεγάλο μέρος της χώρας – Πού θα φτάσει τους 34°C
- 1 ώρα πριν Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2026
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!









