ΣΟΚ! 17χρονοι επιτέθηκαν σε 12χρονο και τον ξύρισαν με φαλτσέτα …στην αυλή του σχολείου!

ΣΟΚ! 17χρονοι επιτέθηκαν σε 12χρονο και τον ξύρισαν με φαλτσέτα …στην αυλή του σχολείου!

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα ακόμα περιστατικό βίας ανηλίκων λίγα 24ωρα μετά το αδιανόητο περιστατικό της Γλυφάδας (στο οποίο όλοι περιμένουν πώς θα αντιδράσει η Δικαιοσύνη) συνέβη σε σχολείο στην Αργολίδα με θύμα έναν 12χρονο και δράστες δύο 17χρονους. Οι 17χρονοι επιτέθηκαν στο νεαρό μαθητή την ώρα του διαλείμματος καθώς γυμνάσιο και λύκειο έχουν κοινή αυλή.

Ο μαθητής της πρώτης τάξης του Γυμνασίου, την ώρα που έκανε διάλειμμα, πήγε προς το κυλικείο και εκεί συνάντησε δύο 17χρονους, οι οποίοι στην αρχή των απείλησαν με φαλτσέτα, την οποία κρατούσε ο ένας από τους δύο και στη συνέχεια του ξύρισαν το μουστάκι, αφού του έκλεψαν το ποσό των 2 ευρώ που είχε στην τσέπη.

Τα δύο αγόρια επέστρεψαν στο Λύκειο μετά το χτύπημα του κουδουνιού.

Ο 12χρονος όταν πήγε στο σπίτι του ανέφερε το περιστατικό στους γονείς του, οι οποίοι έκαναν καταγγελία.

Οι αρχές συνέλαβαν τόσο τους δύο δράστες όσο και τους γονείς αυτών για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Διαβάστε επίσης: Γλυφάδα – 14χρονη: «Ελάτε να τη δείρουμε» – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον άγριο ξυλοδαρμό

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review
Arrow Ροή Ειδήσεων

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr