Σιβιτανίδειος: Εξωσχολικός επιτέθηκε σε καθηγητές

Σιβιτανίδειος: Εξωσχολικός επιτέθηκε σε καθηγητές

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στη Σιβιτανίδειο Σχολή, όταν 21χρονος εξωσχολικός εισήλθε παράνομα στον χώρο και επιτέθηκε σε εκπαιδευτικούς που του ζήτησαν να αποχωρήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός αντέδρασε επιθετικά, έβρισε και στη συνέχεια χαστούκισε τη διευθύντρια του 3ου ΕΠΑΛ που λειτουργεί εντός της σχολής. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψή του για διατάραξη δημόσιας υπηρεσίας.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει αναστάτωση στη σχολική κοινότητα, με τους καθηγητές να εκφράζουν την ανησυχία τους για την ασφάλεια στον χώρο των σχολείων. Μέχρι στιγμής, δεν έχει υποβληθεί μήνυση από το εκπαιδευτικό προσωπικό, ωστόσο το περιστατικό ερευνάται αρμοδίως.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review
Arrow Ροή Ειδήσεων

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr