Σητεία: 73χρονος Βρετανός σκοτώθηκε σε αγροτικό δυστύχημα
Τραγικό τέλος είχε ένας 73χρονος Βρετανός, μόνιμος κάτοικος Σητείας, ο οποίος το απόγευμα της Τρίτης έχασε τη ζωή του σε αγροτικό δυστύχημα όταν εγκλωβίστηκε σε φρέζα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του patris.gr, το περιστατικό σημειώθηκε ενώ ο ηλικιωμένος βρισκόταν στο χωράφι του, σε χωριό της περιοχής της Σητείας, όπου πραγματοποιούσε αγροτικές εργασίες και προσπαθούσε να οργώσει το έδαφος.
Οι πρώτες εκτιμήσεις των αρχών κάνουν λόγο για μοιραίο λάθος ή λανθασμένο χειρισμό του μηχανήματος, με αποτέλεσμα ο 73χρονος να παγιδευτεί στα περιστρεφόμενα μέρη της φρέζας και να τραυματιστεί θανάσιμα.
Το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε αργά το απόγευμα, όταν οι συγγενείς του ανησύχησαν επειδή δεν είχαν νέα του για αρκετές ώρες και ζήτησαν τη βοήθεια συγχωριανών για να τον αναζητήσουν.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Παράλληλα, έχει διαταχθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής για τη διερεύνηση των ακριβών αιτίων του θανάτου.
- 11 λεπτά πριν Οργανωμένη φοροδιαφυγή: Τι αλλάζει σε ελέγχους, πρόστιμα και ποινικές διώξεις
- 11 λεπτά πριν Αγαπηδάκη: Το «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ» ήρθε για να μείνει – Κάθε χρόνο sms για δωρεάν εξετάσεις
- 21 λεπτά πριν ΑΣΕΠ 1ΓΒ/2026: Λήγει στις 29 Ιουνίου η προθεσμία ενστάσεων για 2.628 μόνιμες προσλήψεις

















