Σήμερα η κηδεία του ιδρυτή της Original 21 Δημήτρη Χατζηχρήστου
Περισσότεροι από 1.000 φίλαθλοι τη ΑΕΚ βρέθηκαν σήμερα το πρωί στην OPAP Arena για να τιμήσουν και να αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά τον Δημήτρη Χατζηχρήστο, τον ιδρυτή της Original 21, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών, μετά από μάχη με σοβαρή ασθένεια.
Η σορός του ιστορικού αρχηγού της Original 21, του αντιχούλιγκαν, ο οποίος ίδρυσε ένα από τα μεγαλύτερα οπαδικά club στη χώρα, μεταφέρθηκε στον αγωνιστικό χώρο της OPAP Arena, κάτω από τη Θύρα 40, όπου βρισκόταν πάντα η θέση του.
Εκεί οι φίλαθλοι της ΑΕΚ φώναξαν συνθήματα και άναψαν καπνογόνα, αποχαιρετώντας τον Δημήτρη Χατζηχρήστο με δάκρυα στα μάτια.
Στη συνέχεια η σορός μεταφέρθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας, απέναντι από το γήπεδο της ΑΕΚ, όπου θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία. Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Παπάγου.
- 52 λεπτά πριν 80.000 ευρώ για δράσεις νέων: Το πρόγραμμα που αφορά όλους τους δήμους της χώρας
- 1 ώρα πριν Ο Γεράσιμος Σιάσος νέος πρόεδρος της Συνόδου Πρυτάνεων
- 2 ώρες πριν Μονιμοποιούνται συμβασιούχοι στους δήμους – Ποιους αφορά




