Ενημέρωση για τη συνδρομητική υπηρεσία «Διορισμός τώρα»

Στο πλαίσιο τεχνικής αναβάθμισης της συνδρομητικής πλατφόρμας του workenter.gr
Στην περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα ή έχετε απορία παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με έναν σύμβουλό μας στο τηλέφωνο 211 95 55 050 ή στο email [email protected]

Στο πλαίσιο τεχνικής αναβάθμισης της συνδρομητικής πλατφόρμας του workenter.gr «Διορισμός τώρα», παρακαλούνται οι συνδρομητές να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στα παρακάτω βήματα, για την ορθή λειτουργία της πλατφόρμας.

Τι κάνετε για να μπείτε στην υπηρεσία «Διορισμός τώρα»

Ελέγξτε σε ποιο σύνδεσμο (link) μπαίνετε. Η νέα διεύθυνση είναι: https://workenter.gr/logariasmos/ και χρησιμοποιείτε, κανονικά, τους παλιούς σας κωδικούς.

Τι κάνετε αν δεν λαμβάνετε newsletter

Εάν δεν λαμβάνετε την εξατομικευμένη ενημέρωση (newsletter) στο email σας, ελέγξτε εάν η συνδρομή σας είναι ενεργή, διότι λόγω των ισχυόντων κανονισμών της πολιτικής των τραπεζών, δεν μπορεί να γίνει αυτόματη ανανέωση όπως πριν, θα πρέπει να μπείτε και να ανανεώσετε χειροκίνητα τη συνδρομή σας.

Ακολουθούν αναλυτικά τα βήματα εισόδου:

ΒΗΜΑ 1ο - ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

Για να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας πατήστε στο link https://workenter.gr/logariasmos/

Σημαντική ενημέρωση: Ισχύουν οι παλαιοί κωδικοί (όνομα χρήστη ή email και κωδικός)

Στην περίπτωση που δεν θυμάστε τον κωδικό σας, πατήστε για επαναφορά κωδικού στο link https://workenter.gr/logariasmos/lost-password/

BHMA 2ο - Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ

Στον πίνακα διαχείρισης του λογαριασμού σας, έχετε τις επιλογές:

  • Πατώντας το κουμπί «Οι επιλογές μου», σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε Περιφέρειες και Κλάδους που σας ενδιαφέρουν
  • Πατώντας το κουμπί «Πίνακας Ελέγχου», σας δίνετε η δυνατότητα να επεξεργαστείτε και να επικαιροποιήσετε τις προσωπικές σας πληροφορίες (όνομα, επίθετο, email, κωδικό εισόδου)
  • Πατώντας το κουμπί «Η συνδρομή μου», σας δίνετε λεπτομερής ανάλυση της συνδρομής σας (κατάσταση, ημερομηνία έναρξης/λήξης, ημερομηνία τελευταίας ανανέωσης, οικονομικό πακέτο συνδρομής και στοιχεία συνδρομής)

Σημαντική ενημέρωση: Στην καρτέλα «Στοιχεία Συνδρομής» πατώντας το κουμπί «Προβολή», έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ανανέωση συνδρομής.

Στη συνδρομή σας, βάση του Ευρωπαϊκού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (2016/679) και για λόγους ασφαλείας των στοιχείων της κάρτας σας, δεν σας παρέχεται η δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης.

  • Πατώντας το κουμπί «Στοιχεία Λογαριασμού», μπορείτε να επεξεργαστείτε και να επικαιροποιήσετε τις προσωπικές σας πληροφορίες (όνομα, επίθετο, email, κωδικό εισόδου)
  • Πατώντας το κουμπί «Αποκλειστική ενημέρωση», σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάσετε τα άρθρα που σας ενδιαφέρουν.
  • Πατώντας το κουμπί «Οι Προκηρύξεις μου», μπορείτε να δείτε τις προκηρύξεις με βάση τις επιλογές σας

Στην περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα ή έχετε απορία παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με έναν σύμβουλό μας στο τηλέφωνο 211 95 55 050 ή στο email [email protected].

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του workenter.gr

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram