Σέρρες: Προθεσμία για απολογία ζήτησε ο 56χρονος
Προθεσμία για να απολογηθεί έως το μεσημέρι της Δευτέρας 2 Φεβρουαρίου ζήτησε και έλαβε ο 56χρονος που κατηγορείται ότι βίασε την 78χρονη κατάκοιτη θεία του σε χωριό των Σερρών.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον της αρμόδιας εισαγγελέως. Όπως ανέφερε ο δικηγόρος που του διορίστηκε από το δικαστήριο, ο 56χρονος αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρξε βιασμός αλλά συναινετική ερωτική πράξη.
Η εισαγγελέας του απήγγειλε κατηγορίες για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών.
Περισσότερα:
- 3 ώρες πριν ΑΣΕΠ 7Κ/2026: Έρχονται 3.265 μόνιμες προσλήψεις με απολυτήριο Γυμνασίου
- 12/09/2026 19:30 Συντάξεις Οκτωβρίου 2026: Πότε πάνε στα ΑΤΜ οι συνταξιούχοι – Αναλυτικά οι ημερομηνίες
- 12/09/2026 19:00 Ειδικό Εποχικό Βοήθημα ΔΥΠΑ: Ποιοι λαμβάνουν έως 1.438 ευρώ – Πώς γίνεται η αίτηση
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!









