Σεισμός 4,5 Ρίχτερ ταρακούνησε την Ξάνθη

Σεισμός 4,5 Ρίχτερ ταρακούνησε την Ξάνθη

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 5 Νοεμβρίου στην περιοχή της Ξάνθης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 5 χιλιομέτρων, ενώ το επίκεντρο του εντοπίζεται 12 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές ή τραυματισμούς, ωστόσο η δόνηση έγινε αισθητή τόσο στην Ξάνθη όσο και σε γειτονικές περιοχές.

Γεωργία Ζιαγάκη

Γεωργία Ζιαγάκη

Η Γεωργία Ζιαγάκη σπούδασε Δημοσιογραφία στην Αθήνα. Από το 2022 εργάζεται σε ειδησεογραφικά μέσα καλύπτοντας οικονομικό ρεπορτάζ και διεθνή. Ειδίκευση στις συνεντεύξεις. Δημιουργός ψηφιακού περιεχομένου, digital trends editor.

Όλα τα άρθρα

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version