Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στον Δομοκό – Πού εντοπίστηκε το επίκεντρο
Σεισμός μεγέθους 4,2 Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, 1 Ιουλίου, στην περιοχή του Δομοκού, σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου.
Η σεισμική δόνηση καταγράφηκε στη Φθιώτιδα, με το επίκεντρο να εντοπίζεται 4 χιλιόμετρα ανατολικά-νοτιοανατολικά του Δομοκού.
Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 81,1 χιλιόμετρα, γεγονός που δείχνει ότι πρόκειται για σεισμό με σχετικά μεγάλο βάθος.
Οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην περιοχή, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές ή τραυματισμοί.
Η αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου δίνει πιο ακριβή εικόνα για το επίκεντρο και τα χαρακτηριστικά της δόνησης, μετά την αρχική αυτόματη εκτίμηση.
Οι κάτοικοι της περιοχής καλούνται να ακολουθούν τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας και να ενημερώνονται μόνο από επίσημες πηγές.
Πηγή Φωτογραφίας: (EUROKINISSI).
- 3 λεπτά πριν Γεωργιάδης: Τα γυαλιά τα χρησιμοποίησα ως Bluetooth, όχι ως κάμερα
- 36 λεπτά πριν ΙΝΣΕΤΕ: Θετικό το πρώτο εξάμηνο για τον ελληνικό τουρισμό – Στα 10,7 εκατ. οι διεθνείς αφίξεις
- 1 ώρα πριν Σχολικές καθαρίστριες: 22 νέες θέσεις στον Δήμο Μυκόνου









