Σεισμός 3,6 Ρίχτερ στη Λακωνία

Σεισμός 3,6 Ρίχτερ στη Λακωνία

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ καταγράφηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην περιοχή της Λακωνίας.

Σύμφωνα με την αυτόματη καταγραφή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, ο σεισμός σημειώθηκε στις 14:24, με επίκεντρο θαλάσσια περιοχή 41 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Βάθειας Λακωνίας.

Το εστιακό βάθος της δόνησης υπολογίστηκε στα 10 χιλιόμετρα, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα ή ζημιές.

Μαρία Τριγώνη

Μαρία Τριγώνη

Η Μαρία Τριγώνη σπούδασε Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες Radar.gr, ενώ έχει αρθρογραφήσει σε πολιτιστικά και ταξιδιωτικά sites ExploringGreece.tv, Artviews.gr. Στο workenter.gr ασχολείται με το ελεύθερο ρεπορτάζ, ενώ καλύπτει και τη θεματολογία της κοινωνικής πολιτικής.

Όλα τα άρθρα

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version