Σε εξέλιξη κατολίσθηση στην Ιόνια Οδό: Διακοπή κυκλοφορίας στη Συκούλα

Σε εξέλιξη κατολίσθηση στην Ιόνια Οδό: Διακοπή κυκλοφορίας στη Συκούλα

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σοβαρή κατολίσθηση σημειώθηκε στην Ιόνια Οδός, στο 127ο χιλιόμετρο, στο ύψος της Συκούλα, ανάμεσα στο Κομπότι και τα διόδια Μενίδι.

Το σημείο βρίσκεται στα όρια των νομών Άρτας και Αιτωλοακαρνανίας, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες το φαινόμενο βρίσκεται σε εξέλιξη. Ήδη το ένα ρεύμα κυκλοφορίας έχει κλείσει, με χώματα και πέτρες να καλύπτουν σταδιακά και το δεύτερο, όπως αναφέρει το epiruspost.gr.

Η κυκλοφορία έχει διακοπεί και τα οχήματα που κινούνται από τα Ιωάννινα προς το Αντίρριο εκτρέπονται στον κόμβο Αγγέλη και συνεχίζουν μέσω της παλαιάς Εθνικής Οδού.

Μαρία Τριγώνη

Μαρία Τριγώνη

Η Μαρία Τριγώνη σπούδασε Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες Radar.gr, ενώ έχει αρθρογραφήσει σε πολιτιστικά και ταξιδιωτικά sites ExploringGreece.tv, Artviews.gr. Στο workenter.gr ασχολείται με το ελεύθερο ρεπορτάζ, ενώ καλύπτει και τη θεματολογία της κοινωνικής πολιτικής.

Όλα τα άρθρα

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version