Σε δόσεις η αποπληρωμή παλαιότερων οφειλών για βενζινοπώλες και αρτοποιούς

Οι εισφορές αφορούν στην περίοδο 2012 - 2016
Η καταληκτική ημερομηνία για την καταβολή της πρώτης δόσης, είναι η 31η Ιουλίου.

Ασφαλιστικές εισφορές που οφείλονται στην περίοδο 2012 - 2016, καλούνται να πληρώσουν τώρα, οι βενζινοπώλες και οι αρτοποιοί.

Τα σχετικά ειδοποιητήρια, αναρτήθηκαν στον ιστότοπο του ΕΦΚΑ, με την επισήμανση ότι οι οφειλέτες, έχουν το δικαίωμα να καταβάλλουν το χρέος τους σε δόσεις, διπλάσιες από τους μήνες που οφείλονται.

Η μηνιαία εισφορά υπολογίστηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Φορέα, στα 41,03 ευρώ.

Οι εισφορές για ασφαλισμένους του τέως Τομέα Επικουρικής Ασφάλισης Αρτοποιών (ΤΕΑΑ), αφορούν την διετία 2015 – 2016.

Αντίστοιχα, οι εισφορές για όσους ήταν ασφαλισμένοι στον τέως Τομέα Επικουρικής Ασφάλισης Πρατηριούχων Υγρών Καυσίμων (ΤΕΑΠΥΚ), αφορούν την τετραετία 2012 – 2016.

Τα σχετικά ειδοποιητήρια έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΕΦΚΑ (www.efka.gov.gr) και ειδικότερα στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες για αυτοαπασχολούμενους και για ελεύθερους επαγγελματίες και η πρόσβαση από τους ενδιαφερόμενους μπορεί να πραγματοποιηθεί με την χρήση των κωδικών taxisnet.

Οι ασφαλισμένοι που έχουν οφειλές αυτής της περιόδου, θα ενημερωθούν για το συνολικό ποσό, αλλά και για τις δόσεις εξόφλησης, με μήνυμα στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο.

Η καταληκτική ημερομηνία για την καταβολή της πρώτης δόσης, είναι η 31η Ιουλίου.

 

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram