Σε δομές τα παιδιά του πρώην αστυνομικού της Βουλής – Κινήσεις της μητέρας για την επιμέλεια

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες για την αποκατάσταση της επικοινωνίας της αστυνομικού, η οποία αθωώθηκε στην υπόθεση κακοποίησης των παιδιών της, με τα ανήλικα, με τελικό στόχο την επανένωση της οικογένειας.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο συνήγορός της, Ιωάννης Μπαρκαγιάννης, τα παιδιά φιλοξενούνται σήμερα σε δομές και η ίδια αναμένεται να προχωρήσει άμεσα στις απαραίτητες νομικές και διοικητικές ενέργειες, προκειμένου αρχικά να μπορέσει να τα προσεγγίσει και σε επόμενο στάδιο να δρομολογηθεί η διαδικασία ώστε να ζήσουν και πάλι μαζί.
Ο δικηγόρος της επισήμανε ότι η εντολέας του αθωώθηκε για το σύνολο των κατηγοριών με απόφαση κατά πλειοψηφία 5-2, τονίζοντας πως πρώτη της επιθυμία μετά την έκδοση της απόφασης ήταν να αποκαταστήσει την επαφή με τα παιδιά της.
Όπως ανέφερε, η ίδια θεωρούσε διαχρονικά πως το πιο δύσκολο στοιχείο της υπόθεσης δεν ήταν η ποινική της εμπλοκή, αλλά η απώλεια επικοινωνίας με τα παιδιά της, κάτι που, σύμφωνα με τον συνήγορό της, τη βάρυνε περισσότερο από κάθε άλλη συνέπεια.
Αναφερόμενος στο σκεπτικό της απόφασης, ο κ. Μπαρκαγιάννης υποστήριξε ότι το δικαστήριο έκρινε πως η κατηγορούμενη δεν είχε ουσιαστική δυνατότητα να αποτρέψει την κακοποίηση την επίμαχη περίοδο, καθώς και η ίδια βρισκόταν υπό καθεστώς βίας και φόβου. Κατά την ίδια εκτίμηση, οποιαδήποτε αντίδρασή της εκείνο το διάστημα θα μπορούσε να οδηγήσει σε ακόμη σοβαρότερες συνέπειες τόσο για την ίδια όσο και για τα παιδιά.
- 4 λεπτά πριν Θα κάνει τελικά κόμμα ο Σαμαράς;
- 17 λεπτά πριν Βγήκαν τα έξι κριτήρια για να πάρετε 18.000 ευρώ
- 23 λεπτά πριν Πρώτη κατοικία: Πότε μπορεί να κινηθεί νομική διαδικασία απ’ τον πιστωτή- Ποια η εναλλακτική ρευστοποίησης
















