Σαμαράς κατά κυβέρνησης για τη «woke ατζέντα» και την οικογένεια
«Οι πρόσφατες δηλώσεις της κ. Δόμνας Μιχαηλίδου αποτελούν την επιτομή της woke ατζέντας και της αποδόμησης του θεσμού της Οικογένειας.
Η μεταλλαγμένη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη αντί να ενισχύει την παραδοσιακή ελληνική οικογένεια, και μάλιστα σε εποχή οξύτατου δημογραφικού προβλήματος, την υπονομεύει συνειδητά», δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς.
«Ας συνειδητοποιήσει επιτέλους η κυβέρνηση ότι ο ρόλος του υπουργείου Οικογένειας στην Ελλάδα σε καμιά περίπτωση δεν είναι “να μιλήσουμε για inclusion (δηλαδή συμπερίληψη) και διαφορετικότητα”, όπως δήλωσε η αρμόδια υπουργός», πρόσθεσε ο πρώην πρωθυπουργός.
- 20 λεπτά πριν Επιστροφή δύο ενοικίων: Πληρώθηκαν 17.074 δικαιούχοι – Τι πρέπει να κάνουν όσοι δεν είδαν χρήματα
- 45 λεπτά πριν Πλάκα: Βρέθηκε τσάντα που φέρεται να ανήκει σε Αμερικανίδα τουρίστρια – Συνεχίζονται οι έρευνες
- 1 ώρα πριν Blue Carrier 2: Συνεχίζει να καίει το οχηματαγωγό – Μεγάλη επιχείρηση βόρεια της Μυκόνου








