Σακούλα με ανθρώπινα οστά εντοπίστηκε σε κάδο απορριμμάτων
Συναγερμός προκλήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας, όταν στον προαύλιο χώρο εντοπίστηκε σακούλα μέσα σε κάδο απορριμμάτων, η οποία – σύμφωνα με την αρχική ενημέρωση της διοίκησης – φέρεται να περιείχε ανθρώπινα οστά.
Το περιστατικό έγινε αντιληπτό νωρίς το πρωί και αμέσως κινήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Στο σημείο αναμένεται κλιμάκιο της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ μεταβαίνει και εισαγγελικός λειτουργός προκειμένου να εποπτεύσει την έρευνα και να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε η σακούλα.
Η κινητοποίηση των αρμόδιων αρχών πραγματοποιείται έπειτα από εντολή του Υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, με στόχο την άμεση και πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.
- 8 λεπτά πριν ΔΙΚΕΠΑΖ: Συνεχίζονται οι διασώσεις ζώων σε Βοιωτία και Δυτική Αττική
- 31 λεπτά πριν ΠΟΜΙΔΑ: Ζητά άμεσες αλλαγές και δίμηνη παράταση στο πρόγραμμα «Ανακαίνιση Κατοικίας»
- 52 λεπτά πριν Δυτική Αττική: Ήχησε το 112 για απομάκρυνση από τη Ψάθα









