Ryanair: Τέλος από Θεσσαλονίκη και Κρήτη από τον Οκτώβριο
Την αποχώρησή της από βασικές αεροπορικές βάσεις στην Ελλάδα επιβεβαίωσε επίσημα η Ryanair, προκαλώντας αναστάτωση στον τουριστικό και μεταφορικό κλάδο.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, η βάση της Ryanair στη Θεσσαλονίκη θα κλείσει τον Οκτώβριο, ενώ μέχρι το τέλος της θερινής περιόδου το πρόγραμμα των πτήσεων αναμένεται να συνεχιστεί χωρίς αλλαγές. Αυτό σημαίνει ότι το καλοκαίρι θα κυλήσει κανονικά για τη Βόρεια Ελλάδα, όμως από το φθινόπωρο το τοπίο στις αεροπορικές συνδέσεις αλλάζει.
Παράλληλα, η εταιρεία αποσύρεται και από την Κρήτη, βάζοντας τέλος στη λειτουργία των βάσεών της τόσο στο Ηράκλειο όσο και στα Χανιά. Η απόφαση αυτή αναμένεται να επηρεάσει σημαντικά τις αεροπορικές συνδέσεις των περιοχών, ιδιαίτερα εκτός της υψηλής τουριστικής περιόδου.
- 5 λεπτά πριν Σοκ για τα αναδρομικά: Έως και 50% κάτω τα ποσά μετά τις κρατήσεις
- 12 λεπτά πριν MEGA και Αγγελική Νικολούλη συνεχίζουν μαζί: Ανανεώθηκε η συνεργασία για το «Φως στο Τούνελ»
- 17 λεπτά πριν Δίκη για τα Τέμπη: Δύο νέα αιτήματα για αναβάθμιση των κατηγοριών
















