Ρουμανία: Στο πλευρό των τραυματιών η πρέσβης της Ελλάδας – Σε σοβαρή κατάσταση οι δύο Έλληνες
Μετά την άφιξη του προξένου και της διερμηνέα της ελληνικής πρεσβείας, αναμένεται εντός της ημέρας στην Τιμισοάρα και η πρέσβης της Ελλάδας στη Ρουμανία, προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό των δύο τραυματιών και να ενημερωθεί άμεσα για την πορεία της υγείας τους.
Οι δύο Έλληνες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, με το ιατρικό προσωπικό να παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της κατάστασής τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ελληνική διπλωματική αποστολή κινητοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή, διατηρώντας συνεχή επικοινωνία με τις τοπικές αρχές και τους γιατρούς. Η παρουσία της πρέσβεως θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική, τόσο για τη στήριξη των τραυματιών όσο και για τον συντονισμό των επόμενων βημάτων, εφόσον απαιτηθεί διακομιδή ή περαιτέρω διπλωματική παρέμβαση.
Το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και βρίσκεται σε κατάσταση πλήρους ετοιμότητας.
- 11 λεπτά πριν Οι τράπεζες ανοίγουν δρόμο στις ιδιωτικές συντάξεις;
- 21 λεπτά πριν Τραγωδία στις Βρυξέλλες: Νεκροί σε φωτιά σε υπό κατασκευή κτήριο – Έξι αγνοούμενοι
- 28 λεπτά πριν Μουντιάλ 2026: Απόψε (14/7) στις 22:00 ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα σε Ισπανία και Γαλλία








