Ρωσία: Καταρρίφθηκαν ουκρανικά drones κοντά στη Μόσχα

Τέσσερα ουκρανικά μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (drones) που κινούνταν προς τη Μόσχα καταστράφηκαν από την αντιαεροπορική άμυνα στη Ρωσία τις πρώτες πρωινές ώρες, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε μέσω Telegram ο δήμαρχος της ρωσικής πρωτεύουσας, Σεργκέι Σομπιάνιν.
Δείτε επίσης: Οι Χούθι απαγορεύουν τη μεταφορά αμερικανικού πετρελαίου
Όπως ανέφερε, δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί από τα συντρίμμια που έπεσαν στο έδαφος, με βάση τις έως τώρα προκαταρκτικές πληροφορίες από τις τοπικές αρχές.
Προσωρινή αναστολή λειτουργίας στο αεροδρόμιο Νταμαντιένταβα για λόγους ασφαλείας
Η Rosaviatsia, η ομοσπονδιακή υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας στη Ρωσία, επιβεβαίωσε επίσης μέσω Telegram ότι, λόγω του περιστατικού, αποφασίστηκε η προσωρινή αναστολή πτήσεων στο αεροδρόμιο Νταμαντιένταβα –ένα από τα βασικά αεροδρόμια που εξυπηρετούν τη Μόσχα– στις 02:38 τα ξημερώματα (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας).
Η αναστολή αυτή ελήφθη στο πλαίσιο μέτρων διασφάλισης της ασφάλειας των επιβατών και των πτήσεων, εν μέσω της αυξανόμενης συχνότητας επιθέσεων με drones που αποδίδονται στην Ουκρανία.
- 11 λεπτά πριν Δήμος Σιθωνίας (ΣΟΧ2/2026): Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα για 93 προσλήψεις – Όλα τα ονόματα
- 17 λεπτά πριν Βαρδινογιάννειο Ίδρυμα: 46 υποτροφίες με ποσά έως 3.500€ – Ποιοι μπορούν να κάνουν αίτηση
- 18 λεπτά πριν ΑΣΕΠ – 2ΓΒ/2024: “Συναγερμός” με 9 κωδικούς θέσεων – Λάθος χρήση σας πετάει εκτός


















