Ρωσία: Δεν υπήρχαν στόχοι στην Πολωνία – Ανοιχτή σε διαβουλεύσεις
Το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας έδωσε πριν από λίγο τη δική του εκδοχή για το περιστατικό με τα ρωσικά drones που κατέρριψε η Πολωνία.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «δεν είχε προγραμματισθεί κάποια επίθεση σε στόχους στο έδαφος της Πολωνίας». Παράλληλα, τονίζεται ότι η μέγιστη εμβέλεια πτήσης των ρωσικών Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών που χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση δεν υπερβαίνει τα 700 χιλιόμετρα, κάτι που –κατά τη ρωσική πλευρά– αποκλείει πρόθεση πλήγματος σε πολωνικό έδαφος.
Επιπλέον, το Υπουργείο ξεκαθαρίζει ότι είναι έτοιμο να διεξαγάγει διαβουλεύσεις με το πολωνικό υπουργείο Άμυνας για το συγκεκριμένο ζήτημα.
- Μόλις τώρα Δέματα από χώρες εκτός ΕΕ: Νέο τέλος 2 ευρώ από 1η Νοεμβρίου – Πότε η χρέωση αυξάνεται
- 16 λεπτά πριν Υπουργείο Πολιτισμού: Νέες προσλήψεις για έξι ειδικότητες – Δείτε όλες τις προκηρύξεις
- 23 λεπτά πριν 28η Οκτωβρίου: Σε ποιους δήμους της Αττικής ακυρώνονται οι μαθητικές παρελάσεις



