Ρόδος: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στον 55χρονο που σκότωσε τον φίλο του

Ενώπιον της Εισαγγελέως Ρόδου οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο 55χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του 63χρονου φίλου του στις Καλυθιές.
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ στη συνέχεια παραπέμφθηκε στον ανακριτή Ρόδου. Ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Πέμπτη 11 Ιουνίου.
Υπενθυμίζεται ότι το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας στο χωριό Καλυθιές της Ρόδου. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, μία έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στους δύο άνδρες, για ασήμαντη αφορμή, κατέληξε σε τραγωδία.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 55χρονος φέρεται να επιτέθηκε στον 63χρονο φίλο του με μαχαίρι, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ωστόσο υπέκυψε στα τραύματά του λίγο αργότερα.
Οι αστυνομικές Αρχές συνεχίζουν την προανάκριση, προκειμένου να αποσαφηνιστούν πλήρως οι συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το φονικό.
- 23 λεπτά πριν Άρειος Πάγος: Απόφαση-ανάσα για δανειολήπτες του νόμου Κατσέλη
- 26 λεπτά πριν Παράταση για τον 3ο Εθνικό Διαγωνισμό Δεξιοτήτων – Μέχρι πότε μπορείτε να κάνετε αίτηση
- 28 λεπτά πριν Δήμος Κέας: Νέες προσλήψεις για οδηγούς, ηλεκτρολόγους και εργάτες
















