Ρόδος: 31χρονη τουρίστρια πέθανε την ώρα που έκανε kite surf
Μία ακόμη τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Ρόδο, όταν μια 31χρονη τουρίστρια ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα, την ώρα που έκανε kite surf.
Η δραματική στιγμή μέσα στη θάλασσα
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα είχε μπει στο νερό με δικό της εξοπλισμό, όταν – υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες – έχασε τις αισθήσεις της και κατέπεσε.
Περαστικοί και λουόμενοι που βρίσκονταν κοντά αντιλήφθηκαν άμεσα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ειδοποίησαν τις Αρχές.
Άμεση κινητοποίηση – Μάχη για να σωθεί
Η 31χρονη ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από ιδιωτική θαλάσσια λέμβο αναψυχής που έτυχε να βρίσκεται στην περιοχή. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως διασώστες του ΕΚΑΒ και άνδρες του Λιμενικού Σώματος, προσπαθώντας να την επαναφέρουν με τεχνικές ανάνηψης επί τόπου.
Δυστυχώς, όλες οι προσπάθειες αποδείχθηκαν μάταιες και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός της, σκορπίζοντας θλίψη στην τοπική κοινωνία και στους αυτόπτες μάρτυρες.
Έρευνα από το Λιμεναρχείο – Διατάχθηκε νεκροψία
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου έχει αναλάβει την προανάκριση, προκειμένου να ρίξει φως στα ακριβή αίτια της τραγωδίας. Παράλληλα, έχει ήδη διαταχθεί νεκροψία-νεκροτομή, ώστε να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη.
- 5 λεπτά πριν Στρατός: Οι περιπτώσεις που οδηγούν σε υποχρεωτική θητεία
- 5 λεπτά πριν Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκαν 29χρονος και 26χρονη για τα γκαζάκια της Νέστορα
- 8 λεπτά πριν Μεγάλη φωτιά κοντά σε σπίτια στο Αλιβέρι Εύβοιας – Μήνυμα 112 για εκκένωση








