Ρεβεγιόν με τραγούδι και χορό: Πού θα πάμε τις γιορτές στην Αθήνα

Ρεβεγιόν με τραγούδι και χορό: Πού θα πάμε τις γιορτές στην Αθήνα

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η αντίστροφη μέτρηση για τις γιορτές ξεκίνησε και η Αθήνα μπαίνει για τα καλά σε εορταστικό ρυθμό. Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, οι μουσικές σκηνές της πόλης φορούν τα καλά τους και υποδέχονται το κοινό με ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα, δυνατές συνεργασίες και βραδιές που υπόσχονται τραγούδι μέχρι αργά.

Από ιστορικά ντουέτα και μεγάλες φωνές του ελληνικού τραγουδιού μέχρι σύγχρονες μπάντες, swing, jazz και αυθεντικά 80s parties, οι επιλογές είναι πολλές και καλύπτουν κάθε γούστο. Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Δήμητρα Γαλάνη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γεράσιμος Ανδρεάτος και Πέννυ Μπαλτάτζη συναντιούνται επί σκηνής, ενώ νεότεροι καλλιτέχνες και αγαπημένα ονόματα της pop και της alternative σκηνής δίνουν το δικό τους στίγμα στο φετινό ρεβεγιόν.

Λαμπερές συνεργασίες και γιορτινές παραστάσεις

Καταρχάς, ξεχωρίζουν τα δυνατά ντουέτα που επιστρέφουν για να θυμίσουν γιατί το ελληνικό τραγούδι παραμένει διαχρονικό. Παράλληλα, ειδικές παραστάσεις αφιερωμένες στο swing, τα blues και τα λαϊκά, με αναφορές σε μεγάλους δημιουργούς, δίνουν έναν πιο «ζεστό» χαρακτήρα στις γιορτινές νύχτες.

Την παραμονή των Χριστουγέννων, μουσικοί με μακρά πορεία και σπουδαίοι σολίστες συναντιούνται σε σκηνές της Αθήνας, δημιουργώντας βραδιές γεμάτες ρυθμό, κομψότητα και γνήσιο ελληνικό ήχο. Την ίδια στιγμή, διεθνείς παρουσίες, όπως η Έμμα Σμιθ, φέρνουν αέρα εξωτερικού με jazz και festive διάθεση, μετατρέποντας τις γιορτές σε ένα μικρό μουσικό ταξίδι.

Από το swing και τη jazz στα 80s parties

Ωστόσο, το φετινό ρεβεγιόν δεν μένει μόνο στα κλασικά. Οι φίλοι της εναλλακτικής σκηνής θα βρουν επιλογές με ψυχεδέλεια, ρεμπέτικο και σύγχρονο ήχο, ενώ οι λάτρεις του swing και της jazz θα απολαύσουν χριστουγεννιάτικες μελωδίες με χορευτική διάθεση.

Και φυσικά, δεν λείπουν τα 80s και 90s parties που έχουν γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι των γιορτών. Με τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και ενέργεια που θυμίζει άλλες εποχές, οι βραδιές αυτές υπόσχονται χορό, νοσταλγία και κέφι μέχρι το πρώτο φως της νέας χρονιάς.

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς με τραγούδι μέχρι το 2026

Καθώς πλησιάζει η αλλαγή του χρόνου, η Αθήνα ανεβάζει κι άλλο τον πήχη. Παραμονή Πρωτοχρονιάς, γνωστοί καλλιτέχνες και αγαπημένα σχήματα στήνουν αυθεντικά live, γεμάτα επιτυχίες, εκπλήξεις και εορταστικό παλμό. Από μεγάλες σκηνές μέχρι πιο «ζεστούς» μουσικούς χώρους, το ρεβεγιόν γίνεται αφορμή για να υποδεχτούμε το νέο έτος με τραγούδι, χαμόγελα και αισιοδοξία.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr

Domain Name:workenter.gr
Νόμιμος εκπρόσωπος:Παναγής Γκιόλμας
Ιδιοκτησία:GATEWORK Α.Ε.
ΑΦΜ:800904236
ΓΕΜΗ:144568701000
Αρμόδια ΔΟΥ:ΦΑΕ Αθήνας
Διαχειριστής Ιστοσελίδας:Παναγής Γκιόλμας
Διευθυντής Ιστοσελίδας:Παναγής Γκιόλμας
Διευθυντής Σύνταξης:Πέτρος Παπαβασιλείου
Διεύθυνση:Ζωοδόχου Πηγής 1Α &
Ακαδημίας 70, Τ.Κ. 10678,
Αθήνα
Tηλεφωνικό κέντρο:2119555050
Email: ypiresies@workenter.gr
Πρακτορείο Φωτογραφιών:Eurokinissi
Cookies