Ρέθυμνο: Παράταση έως τις 4 Αυγούστου για τη δωρεάν διαμονή των πυρόπληκτων

Ρέθυμνο: Παράταση έως τις 4 Αυγούστου για τη δωρεάν διαμονή των πυρόπληκτων
Πηγή Φωτογραφίας: (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Παρατείνεται έως και την Τρίτη, 4 Αυγούστου, η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων για τη δωρεάν προσωρινή διαμονή των πολιτών που επλήγησαν από τη μεγάλη πυρκαγιά της 29ης Ιουλίου στον Δήμο Αγίου Βασιλείου, στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου.

Οι ενδιαφερόμενοι που έχουν πληγεί από την καταστροφική πυρκαγιά μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους μέσω της ειδικής πλατφόρμας.

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν: https://emergencyhotels.civilprotection.gr/Application/NewAppl?evId=07fda4dc-47d7-46b2-
b580-a336015ffb29

Την πλατφόρμα δημιούργησε το Υπουργείο Τουρισμού σε συνεργασία με Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Χρυσούλα Κέντσου Δρακάκη

Χρυσούλα Κέντσου Δρακάκη

Η Χρυσούλα Κέντσου-Δρακάκη είναι δημοσιογράφος και καλύπτει θέματα ΑΣΕΠ με ειδίκευση στην Υγεία και στην Ψυχαγωγία. Εχει σπουδάσει αθλητική δημοσιογραφία και λογοτεχνική μετάφραση, διόρθωση - επιμέλεια κειμένων. Προϋπηρεσία στο Epixeiro.gr και στο Healthweb.gr.

Όλα τα άρθρα

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version