Ρέντη – Λυγγερίδης: Βόμβα με 160 κατηγορούμενους – Ανάμεσά τους 5 στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Σε δίκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, στέλνει η εισαγγελέας Πρωτοδικών για την υπόθεση δολοφονίας στο Ρέντη, του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, 160 κατηγορούμενους, μεταξύ των και στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Στην 414 σελίδων πρότασή της η Μαγδαληνή Καλπακίδου, προτείνει την παραπομπή σε δίκη των πέντε μελών της διοίκησης του Ολυμπιακού και επιπλέον 155 κατηγορουμένων, εκ των οποίων περίπου 20 βρίσκονται προσωρινά κρατούμενοι.

Ρέντη – Λυγγερίδης: Στο συμβούλιο Πλημμελειοδικών η τελική απόφαση
Η εισαγγελέας προτείνει να παραπεμφθούν σε δίκη τα πέντε μέλη της διοίκησης του Ολυμπιακού για δύο αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος, που αφορούν την υποστήριξη και χρηματοδότηση της εγκληματικής οργάνωσης και της υποκίνησης αθλητικής βίας, ενώ για τους υπόλοιπους 155 κατηγορούμενους προτείνει να δικαστούν για αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος.
Η εισαγγελέας προτείνει ακόμη να παραμείνουν στη φυλακή οι προσωρινώς κρατούμενοι και να διατηρηθούν οι περιοριστικοί όροι, οι οποίοι έχουν επιβληθεί στους κατηγορούμενους, που δεν έχουν προφυλακιστεί.
Την οριστική απόφαση για την παραπομπή σε δίκη των κατηγορουμένων θα λάβει το συμβούλιο πλημμελειοδικών.
- 5 λεπτά πριν Νταντάδες της Γειτονιάς: «Τρέχουν» οι αιτήσεις για voucher έως 500 ευρώ τον μήνα – Ποιοι δικαιούνται την ενίσχυση
- 15 λεπτά πριν Συντάξεις Ιουλίου 2026: Πότε μπαίνουν τα χρήματα – Όλες οι ημερομηνίες πληρωμής ανά Ταμείο
- 24 λεπτά πριν ΔΕΗ: Νέες ευκαιρίες εργασίας εκτός ΑΣΕΠ σε 7 ειδικότητες – Πού θα γίνουν οι προσλήψεις















