Πυρκαγιά στην Πρέβεζα: Στις φλόγες αγροτοδασική έκταση
Μεγάλη κινητοποίηση προκάλεσε φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης σε αγροτοδασική περιοχή κοντά στο Μονολίθι Πρέβεζας.
Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής, με 40 πυροσβέστες, 16 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρου της 5ης ΕΜΟΔΕ, τέσσερα εναέρια μέσα (αεροσκάφη) και ένα ελικόπτερο να συμμετέχουν στην προσπάθεια περιορισμού των εστιών.
Επιπλέον, στο έργο της κατάσβεσης συνέβαλαν υδροφόρες και μηχανήματα των ΟΤΑ, με στόχο να τεθεί η φωτιά υπό πλήρη έλεγχο πριν απειλήσει κατοικημένες περιοχές ή υποδομές.
Οι συνθήκες στην περιοχή δυσχεραίνουν τις επιχειρήσεις, λόγω υψηλών θερμοκρασιών και ανέμων. Η φωτιά μαίνεται σε αγροτοδασική ζώνη, ενώ οι αρχές παραμένουν σε επιφυλακή για αναζωπυρώσεις.
- 11 λεπτά πριν Κένυα: Κατέρρευσε πολυώροφο κτίριο στο Ναϊρόμπι – Φόβοι για εγκλωβισμένους στα συντρίμμια
- 30 λεπτά πριν Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για ύποπτη βαλίτσα στην Τσιμισκή
- 36 λεπτά πριν Pizza Fan: Κακουργηματικές διώξεις σε 23 συλληφθέντες









