Πτώση ατόμου στις γραμμές του Μετρό στο Σύνταγμα-Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 3

Πτώση ατόμου στις γραμμές του Μετρό στο Σύνταγμα-Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 3

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Πέμπτης στον σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα, όταν ένα άτομο έπεσε στις γραμμές.

Δείτε επίσης:Ζωή Κωνσταντοπούλου «ξέσπασε» στη Βουλή: «Καταγγέλλω τους δημοσιογράφους – Δεν λένε την αλήθεια!»
Άμεσα κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο για να πραγματοποιήσουν επιχείρηση απεγκλωβισμού.

Στην ανακοίνωσή της, η ΣΤΑ.ΣΥ. ενημερώνει για την προσωρινή τροποποίηση της κυκλοφορίας στη Γραμμή 3: «Σας ενημερώνουμε, πως η κυκλοφορία στη Γραμμή 3 του Μετρό προσωρινά διεξάγεται στα τμήματα Δημοτικό Θέατρο – Μοναστηράκι και Ευαγγελισμός – Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο, λόγω απόπειρας αυτοκτονίας ατόμου στον σταθμό Σύνταγμα».

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review
Arrow Ροή Ειδήσεων

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr