Πτώση 17χρονου τουρίστα από μπαλκόνι ξενοδοχείου στο Χαλάνδρι

Πτώση 17χρονου τουρίστα από μπαλκόνι ξενοδοχείου στο Χαλάνδρι

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένας 17χρονος Βρετανός τουρίστας έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου στο Χαλάνδρι γύρω στις 05:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής, με τις πρώτες πληροφορίες να παραπέμπουν σε ατύχημα.

Οι συνθήκες της πτώσης

Ο ανήλικος βρισκόταν σε μπαλκόνι του πρώτου ορόφου ξενοδοχείου στην οδό Σουρή, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε στο κενό.

Μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η πτώση του φαίνεται πως ανακόπηκε σε κάποιο σημείο. Ωστόσο, ο 17χρονος υπέστη πολλαπλά τραύματα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου νοσηλεύεται.

Μαρία Τριγώνη

Μαρία Τριγώνη

Η Μαρία Τριγώνη σπούδασε Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες Radar.gr, ενώ έχει αρθρογραφήσει σε πολιτιστικά και ταξιδιωτικά sites ExploringGreece.tv, Artviews.gr. Στο workenter.gr ασχολείται με το ελεύθερο ρεπορτάζ, ενώ καλύπτει και τη θεματολογία της κοινωνικής πολιτικής.

Όλα τα άρθρα

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version