Πτολεμαΐδα: Συνελήφθη 35χρονος για τον τραυματισμό 37χρονου με αιχμηρό αντικείμενο

Πτολεμαΐδα: Συνελήφθη 35χρονος για τον τραυματισμό 37χρονου με αιχμηρό αντικείμενο

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αιματηρή κατάληξη είχε η έντονη αντιπαράθεση δύο ανδρών στην Πτολεμαΐδα, με έναν 37χρονο να μεταφέρεται τραυματισμένος στο νοσοκομείο και την Αστυνομία να συλλαμβάνει έναν 35χρονο.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, 17 Αυγούστου. Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν για προσωπικές διαφορές. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, ο 35χρονος φέρεται να επιτέθηκε στον 37χρονο με αιχμηρό αντικείμενο.

Ο τραυματίας έφερε τραύματα στη βουβωνική χώρα, στο αριστερό πόδι και στην κοιλιακή περιοχή.

Πώς έφτασαν οι αστυνομικοί στη σύλληψη

Αμέσως μετά το συμβάν, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Εορδαίας ξεκίνησαν έρευνες για τις συνθήκες της επίθεσης.

Αφού συγκέντρωσαν πληροφορίες και αξιολόγησαν τα διαθέσιμα στοιχεία, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 35χρονο χθες, 18 Αυγούστου, το μεσημέρι.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Η κατηγορία αποδίδεται στο πλαίσιο της ποινικής διαδικασίας, ενώ η τελική κρίση ανήκει στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Στο νοσοκομείο ο 37χρονος

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον 37χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, όπου οι γιατροί τού παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Ο τραυματίας παραμένει νοσηλευόμενος. Ωστόσο, σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του δεν προκαλεί ανησυχία.

Στον εισαγγελέα ο συλληφθείς

Το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Εορδαίας ολοκλήρωσε την προανάκριση και παρέπεμψε τον συλληφθέντα, μαζί με τη δικογραφία, στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Οι αρμόδιες αρχές συνεχίζουν να εξετάζουν τα στοιχεία της υπόθεσης, προκειμένου να αποσαφηνίσουν πλήρως τις συνθήκες και τα αίτια της συμπλοκής.

Χρυσούλα Κέντσου Δρακάκη

Χρυσούλα Κέντσου Δρακάκη

Η Χρυσούλα Κέντσου-Δρακάκη είναι δημοσιογράφος και καλύπτει θέματα ΑΣΕΠ με ειδίκευση στην Υγεία και στην Ψυχαγωγία. Εχει σπουδάσει αθλητική δημοσιογραφία και λογοτεχνική μετάφραση, διόρθωση - επιμέλεια κειμένων. Προϋπηρεσία στο Epixeiro.gr και στο Healthweb.gr.

Όλα τα άρθρα

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version