Προσλήψεις στο Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Λάρισας (ΑΣΕΠ)
Νέα προκήρυξη που εξέδωσε το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) ανακοινώνει προσλήψεις εργατών για τις ανάγκες του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Λάρισας. Οι θέσεις εργασίας, αφορούν την εκπαιδευτική βαθμίδα ΥΕ (Υποχρεωτική Εκπαίδευση).
Όσοι προσληφθούν, θα στελεχώσουν τις δομές του κέντρου για ένα χρόνο, με τη δυνατότητα να ανανεωθεί ή παραταθεί η σύμβασή τους.
Όσον αφορά στα ηλικιακά όρια, οι υποψήφιοι/ες πρέπει να είναι από18 έως 67 ετών και κατ’ εξαίρεση, έως 70 ετών, όσοι έχουν συμπληρώσει το εξηκοστό έβδομο (67ο) έτος της ηλικίας και δεν έχουν συνταξιοδοτηθεί από το δημόσιο ταμείο ή άλλον ασφαλιστικό φορέα.
- Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην προκήρυξη, μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους έως και τις 19 Φεβρουαρίου.
- 7 λεπτά πριν Ανησυχία στην αγορά ακινήτων για το «Σπίτι μου 3» και τον νέο φόρο 15%
- 43 λεπτά πριν Φωτιά τώρα στις Σέρρες: Σηκώθηκε ελικόπτερο
- 58 λεπτά πριν Επίδομα θέρμανσης: Έρχονται έως 100 ευρώ έξτρα – Ποιοι είναι οι 780.000 δικαιούχοι






