Προσλήψεις σε 37 περιοχές από την Vodafone

Προσόντα, καθήκοντα
Προσλαμβάνει business advisors (επιχειρηματικούς συμβούλους) σε 37 περιοχές της χώρας.

Η Vodafone προχωρά σε νέες προσλήψεις.

Προσλαμβάνει business advisors (επιχειρηματικούς συμβούλους) σε 37 περιοχές της χώρας.

Δείτε αναλυτικά τα απαραίτητα προσόντα και τις περιοχές:

Προσόντα: Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ, εμπειρία στις πωλήσεις, ομαδικό πνεύμα, επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές ικανότητες

Σημειώστε τις περιοχές: Σέρρες, Κατερίνη, Κοζάνη, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Ορεστιάδα - Διδυμότειχο, Βέροια, Αλεξανδρούπολη, Δράμα, Καλαμάτα, Πάτρα, Άρτα, Αγρίνιο, Αίγιο, Ασπρόπυργος, Μέγαρα, Πετρούπολη, Μενίδι, Ελευσίνα, Πειραιάς, Σαλαμίνα, Παλαιό Φάληρο, Κηφισιά, Βριλήσσια, Μαρούσι, Χαλάνδρι, Μαραθώνας, Νέα Μάκρη, Μαρκόπουλο, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Σάμος, Σύρος, Ηράκλειο, Χανιά, Σαντορίνη, Κως.

Καθήκοντα

  • Επίτευξη μηνιαίων στόχων
  • Καθημερινή αναζήτηση και επιδίωξη σύναψης συνεργασίας με νέους πελάτες, στον χώρο εργασίας τους
  • Παρουσίαση υπηρεσιών και λύσεων σε υπάρχοντες και μελλοντικούς πελάτες
  • Πάθος για γνώση σε καινοτόμες λύσεις τεχνολογίας
  • Καθοδήγηση των πελατών σας στη νέα ψηφιακή εποχή

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τις διαθέσιμες θέσεις και να υποβάλετε το βιογραφικό σας.

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Η Vodafone Ελλάδας είναι μέλος του Ομίλου Vodafone, ενός από τους μεγαλύτερους παρόχους τεχνολογίας και τηλεπικοινωνιών στον κόσμο. Με μοναδική τεχνογνωσία και ταλαντούχο ανθρώπινο δυναμικό, η Vodafone επενδύει σε ψηφιακές υποδομές για το μέλλον, στηρίζει με αξιοπιστία τις ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων και συμβάλλει ενεργά στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη στη χώρα.

Η Vodafone επενδύει διαρκώς στο mobile δίκτυό της, ενώ διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά δίκτυα οπτικών ινών στην Ελλάδα, παρέχοντας υψηλές ταχύτητες, καινοτόμα προϊόντα και ποιοτικές υπηρεσίες σταθερής, κινητής, Internet και τηλεόρασης. Πρόσφατα μάλιστα ολοκλήρωσε την πρώτη μεγάλης κλίμακας υλοποίηση δικτύων οπτικών ινών μέχρι το σπίτι (FTTH) στην Ελλάδα.

Μέσα από την δραστηριότητά της και με αφετηρία τις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης, η Vodafone φιλοδοξεί να χτίσει μία ψηφιακή κοινωνία που θα επιταχύνει την οικονομική και κοινωνική πρόοδο, θα είναι ανοιχτή σε όλους και δεν θα επιβαρύνει τον πλανήτη. Παράλληλα, μέσα από το Ίδρυμα Vodafone υλοποιεί προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς στους τομείς της υγείας, της εκπαίδευσης και της κοινωνικής ενσωμάτωσης.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram