Προσλήψεις εκπαιδευτικών: Γίνονται δεκτά 389 πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

Αιτήσεις έως τις 31 Μαρτίου

Συνεχίζεται, έως τις 31 Μαρτίου, η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων, στον κόμβο του ΑΣΕΠ, για τις προσλήψεις εκπαιδευτικών. Συμμετέχουν οι κάτοχοι 389 διαφορετικών πτυχίων ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις νέες προσλήψεις οφείλουν, ταυτόχρονα,να υποβάλλουν αίτηση στο ΑΣΕΠ και να ενημερώσουν -ή να δημιουργήσουν, εάν δεν έχουν- Φάκελο στο στο ΟΠΣΥΔ (Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης).

Οι επιτυχόντες θα καλύψουν κενά σε σχολεία όλης της χώρας, στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Στις προκηρύξεις των εκπαιδευτικών μετέχει πλήθος πτυχίων από πανεπιστήμια, ΤΕΙ, ΚΑΤΕΕ και ανώτερες σχολές.

Προσλήψεις εκπαιδευτικών: Γίνονται δεκτά 389 πτυχία

Στις προκηρύξεις των εκπαιδευτικών ( 1ΓΕ/2023 και 2ΓΕ/2023 ) γίνονται δεκτά 389 διαφορετικά πτυχία ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΚΑΤΕΕ. Δείτε τις λίστες των πτυχίων αναλυτικά:

Καθηγήτρια με άσπρη μπλούζα; γράφει με κιμωλία πάνω σε πράσινο πίνακα

Προσλήψεις εκπαιδευτικών: Κάντε την αίτησή σας με το workenter.gr

Αξιοποιήστε τις δυνατότητες που σας προσφέρει το τμήμα αιτήσεων του workenter.gr. Κάντε έγκυρη αίτηση για τις νέες προκηρύξεις των εκπαιδευτικών με το workenter.gr.

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Εναλλακτικά, στείλτε email στο [email protected] γράφοντας στο θέμα "ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ" και στο κείμενο του μηνύματος το ονοματεπώνυμό σας και το τηλέφωνό σας.

Ή καλέστε στα τηλέφωνα:

  • 211 9555 022
  • 211 9555 025 και
  • 211 9555 099

Σημαντικό: Το τμήμα αιτήσεων του workenter.gr, εκτός από τη συμπλήρωση και υποβολή αίτησης στον κόμβο του ΑΣΕΠαναλαμβάνει τη δημιουργία ή την επικαιροποίηση του Μητρώου στο ΟΠΣΥΔ (Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης).

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram