Προσκλητήριο διορισμού για διοικητικούς

Ετοιμάστε τα χαρτιά σας - Έρχονται άμεσα νέες μόνιμες προσλήψεις
Μην αφήσετε για την τελευταία στιγμή τη δημιουργία (ή την επικαιροποίηση) Μητρώου

Προσκλητήριο διορισμού για υποψηφίους διοικητικών ειδικοτήτων αποτελούν οι τρεις νέες προκηρύξεις μονίμων που επεξεργάζεται το ΑΣΕΠ (www.asep.gr).

Η αρχή θα γίνει με την 8Κ/2022 η οποία αναμένεται να αποσταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση τις αμέσως προσεχείς ημέρες.

Σημειώστε θέσεις, φορείς και ειδικότητες:

  • 69 στα ασφαλιστικά ταμεία: Είναι η επόμενη που θα εκδοθεί με αριθμό 8Κ/2022. Αφορά στην ενίσχυση του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων, ΝΑΤ, ΟΠΕΚΑ, ΔΥΠΑ (τ. ΟΑΕΔ), Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης.  Ζητούνται υποψήφιοι των κατηγοριών ΠΕ και ΤΕ, κυρίως διοικητικοί.
  • 128 στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας: Αφορά μόνιμο πολιτικό προσωπικό. Θα προσληφθούν: Μηχανολόγοι - Μηχανικοί, Πολιτικοί Μηχανικοί, Ηλεκτρολόγοι Μηχανολόγοι, Τοπογράφοι Μηχανικοί, Πτυχιούχοι Πληροφορικής, Ηλεκτρολόγοι,  Μηχανοτεχνίτες, Ηλεκτροσυγκολλητές, Τεχνικοί Αεροσκαφών, Ηλεκτρολόγοι Εγκαταστάσεων, Λογοθεραπευτές, Φυσικοθεραπευτές, Ακτινοφυσικοί, Πτυχιούχοι Κοινωνικής Εργασίας, Μοριακοί Βιολόγοι, Φαρμακοποιοί.
  • 72 μόνιμοι στα επιμελητήρια: Ενισχύονται: Επιμελητήριο Ημαθίας, Εμπορικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, Επιμελητήριο Ιωαννίνων, Επιμελητήριο Σερρών. Θα διατεθούν θέσεις για υποψηφίους των βαθμίδων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ. Οι θέσεις αφορούν, κυρίως, διοικητικούς, οικονομολόγους, μηχανικούς, πτυχιούχους Πληροφορικής, κλητήρες.

Τώρα, η μεγαλύτερη προσφορά του workenter.gr

Το workenter.gr κάνει τώρα τη μεγαλύτερη προσφορά για την "τριάδα" αυτών των διαγωνισμών. Προσφέρει τη δημιουργία δωρεάν Μητρώου και για τους τρεις διαγωνισμούς, με μία ετήσια συνδρομή στην υπηρεσία προνομιακής ενημέρωσης "Διορισμός ΤΩΡΑ", κόστους 30 ευρώ.

Μέχρι πότε η νέα μεγάλη ποροσφορά: Η προσφορά ισχύει μέχρι και την ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων για το διαγωνισμό που θα εκδοθεί τρίτος στη σειρά.

Το Μητρώο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τους τρεις διαγωνισμούς, αλλά και με την αναγκαία επικαιροποίηση για όλες προκηρύξεις "Κ". Αξιοποιείστε τη μεγαλύτερη προσφορά που έχει κάνει μέχρι τώρα το workenter.gr

Προσοχή!

Μην αφήσετε για την τελευταία στιγμή την προετοιμασία του φακέλου σας.

Αξιοποιείστε τη μεγάλη προσφορά του workenter.gr για ΔΩΡΕΑΝ δημιουργία Μητρώου στον ιστότοπο του ΑΣΕΠ (- ή την επικαιροποίησή του για όσους τυχόν διαθέτουν) με μια ετήσια συνδρομή στην υπηρεσία "Διορισμός ΤΩΡΑ".

Κάντε ΤΩΡΑ Μητρώο, για να έχετε τη βεβαιότητα της σωστής και έγκαιρης υποβολής υποψηφιότητας.

Πώς κάνετε ετήσια συνδρομή

1) Μπαίνετε στην κεντρική σελίδα του workenter.gr
2) Κλικάρετε το Διορισμός ΤΩΡΑ που βρίσκεται σε δύο σημεία: στην κορυφή του portal και κάτω από τα Σημαντικά
3) Πατάτε την ένδειξη Εγγραφή
4) Επιλέγετε Ετήσια συνδρομή, βλέπετε το κόστος 30 € και κλικάρετε το κουμπί Ξεκινήστε Σήμερα
5) Συμπληρώνετε, Όνομα. Επίθετο, Αριθμό τηλεφώνου, Διεύθυνση e-mail, και στη συνέχεια πατάτε το κουμπί Πληρωμή

Σημαντικό: Μετά την ετήσια συνδρομή στέλνετε e-mail στη διεύθυνση [email protected] με θέμα ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ - ΔΩΡΕΑΝ ΜΗΤΡΩΟ και μέσα στο κείμενο ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο.

Γιατί πρέπει από τώρα να φτιάξετε Μητρώο

Συχνά ο κόμβος του ΑΣΕΠ "πέφτει" λόγω "υπερφόρτωσης", δεδομένου ότι χιλιάδες υποψήφιοι εισέρχονται σε αυτόν. Δείτε τι συμβαίνει όταν "μπλοκάρει" ο ιστότοπος της Ανεξάρτητης Αρχής:

Κάντε ετήσια συνδρομή στην υπηρεσία "Διορισμός ΤΩΡΑ" πατώντας ΕΔΩ και κερδίστε δωρεάν δημιουργία Μητρώου για τρεις προκηρύξεις μονίμων του ΑΣΕΠ.
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram