ΑΣΕΠ: Θέσεις εργασίας στον δήμο Αλμυρού

Προθεσμία - Ολόκληρη η προκήρυξη
Οκτάμηνη και εντεκάμηνη απασχόληση για άτομα Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον Δήμο Αλμυρού.

Ο Δήμος Αλμυρού προσλαμβάνει οικονομικό προσωπικό, πτυχιούχους πληροφορικής, βρεφονηπιοκόμους και μάγειρες.

Το οικονομικό προσωπικό και οι πτυχιούχοι πληροφορικής θα υπογράψουν οκτάμηνη σύμβαση εργασίας ενώ οι βρεφονηπιοκόμοι και οι μάγειρες θα εργαστούν για έντεκα μήνες.

Οι υποψήφιοι/ες όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Από την κατανομή των θέσεων προκύπτει ότι θα επιλεγούν άτομα Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται έως την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ1 ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Αλμυρού, Βασ. Κων/νου 117 Τ.Κ. 37100, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού υπόψην κ Ντάμπαση Αντιγόνης (τηλ. επικοινωνίας: 24223 - 50259 -50217).

Δείτε εδώ όλες τις προκηρύξεις με ή χωρίς ΑΣΕΠ 

Σημαντικό: Κάντε εγγραφή στον «Διορισμό ΤΩΡΑ», για να έχετε όλες τις προκηρύξεις που αφορούν την ειδικότητα και την περιοχή σας. Επιπλέον: αποκλειστικές προκηρύξεις, πληροφορίες και tips για τις προσλήψεις στο Δημόσιο. Εγγραφή ΕΔΩ

Πατήστε το κουμπί "Ολόκληρη η προκήρυξη" για να διαβάσετε το σύνολο του κειμένου.

Ημερομηνία Λήξης: 05/10/2022

ΠΕ Οικονομικού
1
ΠΕ Πληροφορικής
1
ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων
1
ΔΕ Μαγείρων
1
Ολόκληρη η προκήρυξη
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram