ΟΑΕΔ: Επίδομα (1.250€) χωρίς... ημερομηνία λήξης

Ειδήσεις
ΟΑΕΔ: Επίδομα (1.250€) χωρίς... ημερομηνία λήξης
Αφορά όλη τη χώρα - Ηλεκτρονικά οι αιτήσεις
Μηχάνημα ανάληψης μετρητών - Χρήστης λαμβάνει λεφτά
11/04/2019 | 21:30

Σημαντικά μεγάλη διάρκεια έχει το νέο πρόγραμμα κατάρτισης του ΟΑΕΔ για την ενίσχυση εργαζομένων που βρίσκονται σε επισφαλή θέση (εγκλωβισμένοι). 

Τι περιλαμβάνει:

  • Παροχή εξατομικευμένης συμβουλευτικής, σε ατομικές συνεδρίες με εξειδικευμένο Σύμβουλο που θα επιλεγεί από τον ΕΟΠΠΕΠ)
  •  Προγράμματα κατάρτισης σε οριζόντιες δεξιότητες και γνώσεις τα οποία θα έχουν διάρκεια κατά μέσο όρο 120 ώρες και θα οδηγούν σε πιστοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων που θα αποκτηθούν. Τα προγράμματα κατάρτισης - πιστοποίησης θα υλοποιηθούν με το σύστημα επιταγών (voucher) από παρόχους που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον και θα εγγραφούν στο «Μητρώο Παρόχων»
  • Παρακολούθηση κάθε ωφελούμενου κατά τη διάρκεια και μετά την ολοκλήρωση της κατάρτισης, ώστε να αποτυπωθούν τα αποτελέσματα των δράσεων.

Σημειώστε ότι οι δικαιούχοι θα λάβουν 900 ευρώ (120 ώρες * 7,5 εκπαιδευτικό επίδομα) και κατ΄ αποκοπή επίδομα 250 ευρώ μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των εξετάσεων πιστοποίησης.

Σημαντικό: Η δράση θα βρει εφαρμογή σε όλη τη χώρα:

katartish.png

Media Folder 

 

Η διαδικασία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, στην ιστοσελίδα http://epiteliki-ergasias.gov.gr/, ξεκίνησε στις 4 Απριλίου.

Πατήστε το κουμπί "Δείτε το έγγραφο" για να διαβάσετε ολόκληρο το πρόγραμμα.

Αρχείο
Δείτε το έγγραφο
PDF icon
katartisi_0.pdf
Σχετικά Άρθρα