Δωρεάν σεμινάρια στις εφαρμογές web για ανέργους

Ειδήσεις
Δωρεάν σεμινάρια στις εφαρμογές web για ανέργους
Αφορά νέους, ηλικίας 18-35 ετών - Μαθαίνετε πώς να φτιάχνετε site
Φοιτητές και φοιτήτριες με φόντο καφέ βιβλιοθήκες
09/04/2019 | 16:43

Δωρεάν σεμινάρια σε άνεργους νέους, ηλικίας 18-35 ετών προσφέρει η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση REvive Greece, σε συνεργασία με την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και με την υποστήριξη της Nevma Web Design.

Θέμα σεμιναρίων: Extended introduction to Web Development.

Οι ωφελούμενοι θα μάθουν να σχεδιάζουν ιστοσελίδες (web sites) και εφαρμογές web, χρησιμοποιώντας τις τεχνολογίες HTML 5, CSS 3, JavaScript, WordPress, PHP και Vue.JS.

Το σεμινάριο θα ξεκινήσει στις 18 Απριλίου και θα έχει διάρκεια 13 εβδομάδες.

Περιλαμβάνει 30 μαθήματα 4ωρης διάρκειας (2-3 φορές την εβδομάδα), τα οποία θα διεξάγονται απογευματινές ώρες (17:00 έως 21:00), στο χώρο του INNOVATHENS powered by Samsung.

Λόγω της δωρεάν συμμετοχής στα σεμινάρια υπάρχει διαδικασία επιλογής. 

Οι ωφελούμενοι, εκτός της ανελλιπούς παρακολούθησης των μαθημάτων (επιτρέπονται μέχρι 2 απουσίες), θα πρέπει να αφιερώνουν 12-20 ώρες την εβδομάδα για μελέτη.

------------------------------------------------------------

Η REvive Greece, η οποία έχει λάβει το Ευρωπαϊκό Βραβείο της Κοινωνίας των Πολιτών και είναι μέλος της Εθνικής Συμμαχίας για τις Ψηφιακές Δεξιότητες, βοηθάει άνεργους νέους να ενταχθούν στην αγορά εργασίας, εκπαιδεύοντάς τους δωρεάν πάνω στον προγραμματισμό υπολογιστών, με σκοπό την άμεση απορρόφησή τους από τον ιδιωτικό τομέα ως software developers, όπου διαπιστώνεται μεγάλη ζήτηση καταρτισμένου ανθρώπινου δυναμικού.

Πατήστε το κουμπί "Δείτε το έγγραφο" για να κάνετε αίτηση.

URL
Δείτε το έγγραφο
https://revivegreece.org/el/extended-introduction-to-web-development/