Προαστιακός: Ακινητοποιήθηκε συρμός λόγω φωτιάς στον Ασπρόπυργο

Προαστιακός: Ακινητοποιήθηκε συρμός λόγω φωτιάς στον Ασπρόπυργο

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σημαντική αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Τετάρτης (17/06) στο δίκτυο του Προαστιακού, όταν συρμός που εκτελούσε το δρομολόγιο Κόρινθος – Αθήνα ακινητοποιήθηκε στην περιοχή του Ασπροπύργου εξαιτίας φωτιάς που εκδηλώθηκε κοντά στη σιδηροδρομική γραμμή.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:00, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στη γραμμή Αθήνα – Κόρινθος και να επηρεαστούν οι μετακινήσεις εκατοντάδων επιβατών.

Η φωτιά οδήγησε σε διακοπή ηλεκτροδότησης

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Πυροσβεστική προχώρησε προληπτικά στη διακοπή της ηλεκτροδότησης στην περιοχή όπου εκδηλώθηκε η φωτιά, προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο της κατάσβεσης και να αποκλειστεί κάθε κίνδυνος.

Η ενέργεια αυτή είχε ως συνέπεια να ακινητοποιηθεί ο συρμός που κινούνταν προς Αθήνα, ενώ συνολικά επηρεάστηκε η λειτουργία του σιδηροδρομικού άξονα μεταξύ της πρωτεύουσας και της Κορίνθου.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς ή άλλα προβλήματα που να αφορούν τους επιβάτες.

Σε αναμονή οι επιβάτες

Οι επιβάτες του συρμού παραμένουν σε αναμονή, καθώς δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό πότε θα αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση και πότε θα επανέλθουν τα δρομολόγια στην κανονική τους λειτουργία.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες παρακολουθούν την εξέλιξη της κατάστασης, δίνοντας προτεραιότητα στην ασφαλή επαναλειτουργία της γραμμής.

Η διακοπή έχει προκαλέσει αλυσιδωτές επιπτώσεις στα δρομολόγια του Προαστιακού, με αρκετούς επιβάτες να αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης.

Άγνωστα τα αίτια της πυρκαγιάς

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε η φωτιά στον Ασπρόπυργο.

Ανεπίσημες μαρτυρίες αναφέρουν ότι στο σημείο βρίσκονταν άτομα πριν από το περιστατικό, ωστόσο οι πληροφορίες αυτές δεν έχουν επιβεβαιωθεί από τις αρμόδιες αρχές και δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για τα αίτια της πυρκαγιάς.

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ νεότερες ανακοινώσεις αναμένονται μόλις υπάρξει σαφέστερη εικόνα για την κατάσταση και την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Daily Review
Arrow Ροή Ειδήσεων

Αγγελίες

Τεχνικοί – Τεχνίτες - Εργάτες

Αποθηκάριοι – Αττική (Μαρκόπουλο )

Η Αθηναϊκή Στρωματοποιία ΑΕΒΕ αναζητά έμπειρο Εργάτη Αποθήκης για να ενταχθεί στην δυναμική τους ομάδα στις εγκαταστάσεις στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Μαρκόπουλο Λήξη: 28-06-2026
Οικιακές Εργασίες – Καθαριότητα

Προσωπικό Καθαριότητας – Αττική (Χαϊδάρι)

Η Εταιρεία καθαρισμού Alpha Clean Services με έδρα το Χαϊδάρι αναζητά έμπειρη καθαρίστρια για στελέχωση συνεργείου καθαρισμού πολυκατοικιών.

Χαϊδάρι Λήξη: 26-06-2026
Υγεία – Ομορφιά

Φαρμακοποιοί – Αττική (Κηφισιά)

Τα Φαρμακεία Παντελής Μαλιωτάκης - Pamepharmacy στα βόρεια προάστια της Αττικής αναζητούν συνεργάτες με επαγγελματισμό, ομαδικό πνεύμα και θετική διάθεση για την θέση του Φαρμακοποιού.

Κηφισιά Λήξη: 26-06-2026
Τεχνικοί – Τεχνίτες - Εργάτες

Αποθηκάριοι – Αττική (Αθήνα)

Η εταιρεία Βενέτης Α.Β.Ε.Ε.Τ., κορυφαία αλυσίδα στον κλάδο της αρτοποιίας, της ζαχαροπλαστικής, των έτοιμων γευμάτων και του καφέ αναζητά Αποθηκάριο – Πικαδόρο (Picker) Μαναβικής με έδρα τις κεντρικές εγκαταστάσεις της στη Λυκόβρυση.

Αθήνα Λήξη: 26-06-2026
Εστίαση – Εξυπηρέτηση

Ζαχαροπλάστες – Αττική (Αθήνα)

Το βραβευμένο με Michelin Plate εστιατόριο «VEZENÉ» επιθυμεί να εντάξει στην ομάδα του Pastry Chef.

Αθήνα Λήξη: 25-06-2026
Οδηγοί – Μηχανοτεχνίτες

Οδηγοί – Αττική (Αθήνα)

Η Εταιρεία ανακύκλωσης ΤΕΧΑΝ Α.Β.Ε.Ε., επιθυμεί να στελεχώσει την ομάδα της στο έργο της μεταφοράς και αναζητά υποψήφιους Οδηγούς με δίπλωμα Ε΄ κατηγορίας.

Αθήνα Λήξη: 25-06-2026

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr