Πότε τελειώνει η κακοκαιρία «Byron»
Ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει σταδιακή βελτίωση από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, δηλαδή από τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2025.
Συγκεκριμένα:
- Το Σάββατο 6/12/2025, η κακοκαιρία “Byron” θα συνεχίσει να επηρεάζει τη χώρα με νεφώσεις, τοπικές βροχές και σποραδικές, κατά τόπους ισχυρές, καταιγίδες.
- Τα φαινόμενα αναμένεται να είναι εντονότερα σε διάφορες περιοχές, όπως η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία και η ανατολική και νότια Πελοπόννησος.
- Την Κυριακή 7/12/2025, ο καιρός θα παραμείνει νεφελώδης με κάποιες πιθανότητες για ελαφριά βροχή.
- Από τη Δευτέρα 8/12/2025 και μετά, τα φαινόμενα υποχωρούν σημαντικά και αναμένεται να επικρατήσουν πιο αίθριες συνθήκες, με τον καιρό να “φτιάχνει” και μεγαλύτερα διαστήματα ηλιοφάνειας τις επόμενες ημέρες.
- 1 ώρα πριν Άμεση συνταξιοδότηση με 10.900 ημέρες ασφάλισης: Τι ισχύει για την εξαγορά πλασματικού χρόνου
- 1 ώρα πριν Στο «κόκκινο» ο υδράργυρος σήμερα 15/07: Έως 37 βαθμούς και καταιγίδες στα βορειοδυτικά
- 1 ώρα πριν Εορτολόγιο: Δείτε ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τετάρτη 15/7/2026
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!






