Πότε τελειώνει η κακοκαιρία «Byron»
Ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει σταδιακή βελτίωση από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, δηλαδή από τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2025.
Συγκεκριμένα:
- Το Σάββατο 6/12/2025, η κακοκαιρία “Byron” θα συνεχίσει να επηρεάζει τη χώρα με νεφώσεις, τοπικές βροχές και σποραδικές, κατά τόπους ισχυρές, καταιγίδες.
- Τα φαινόμενα αναμένεται να είναι εντονότερα σε διάφορες περιοχές, όπως η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία και η ανατολική και νότια Πελοπόννησος.
- Την Κυριακή 7/12/2025, ο καιρός θα παραμείνει νεφελώδης με κάποιες πιθανότητες για ελαφριά βροχή.
- Από τη Δευτέρα 8/12/2025 και μετά, τα φαινόμενα υποχωρούν σημαντικά και αναμένεται να επικρατήσουν πιο αίθριες συνθήκες, με τον καιρό να “φτιάχνει” και μεγαλύτερα διαστήματα ηλιοφάνειας τις επόμενες ημέρες.
Περισσότερα:
- 4 λεπτά πριν Μπαμπά, σ’ αγαπώ: Αποκαλύψεις, συγκρούσεις και δύσκολες αλήθειες στο νέο επεισόδιο
- 4 λεπτά πριν Κως: Μυστήριο με τον θάνατο 18χρονης Ολλανδής μέσα στο διαμέρισμά της
- 18 λεπτά πριν Τι απαντά η Καρυστιανού για τις αποχωρήσεις από το κόμμα της
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!















