Πολύνεκρο τροχαίο στη Ρουμανία: Ταυτοποιήθηκαν οι επτά νεκροί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ

Πολύνεκρο τροχαίο στη Ρουμανία: Ταυτοποιήθηκαν οι επτά νεκροί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι ρουμανικές αρχές ολοκλήρωσαν την ταυτοποίηση των σορών από το τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους επτά φίλαθλοι του ΠΑΟΚ.

Την εξέλιξη επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Λοβέρδος, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για τις επτά σορούς των θυμάτων της τραγωδίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρμόδιες αρχές της Ρουμανίας αναμένεται να εκδώσουν αύριο τα απαραίτητα έγγραφα, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία επαναπατρισμού των σορών στην Ελλάδα. Η μεταφορά θα πραγματοποιηθεί αεροπορικώς, μόλις ολοκληρωθούν όλες οι προβλεπόμενες τυπικές διαδικασίες.

Σε ό,τι αφορά τους τραυματίες, οι γιατροί στο νοσοκομείο της Τιμισοάρα εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι. Την εικόνα αυτή μετέφερε η πρέσβης της Ελλάδας στη Ρουμανία, Λιλή Γραμματίκα, η οποία επισκέφθηκε το νοσηλευτικό ίδρυμα το βράδυ της Τρίτης και ενημερώθηκε από τη διοίκηση για την κατάσταση της υγείας των τριών τραυματιών.

Όπως έγινε γνωστό, δύο από τους τραυματίες είναι ήδη σε θέση να επιστρέψουν στην Ελλάδα, ενώ ο τρίτος φέρει σοβαρότερα τραύματα και αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Την ίδια ώρα, σε ετοιμότητα βρίσκεται στην αεροπορική βάση της Ελευσίνας αεροσκάφος τύπου C-130, σύμφωνα με πηγές του Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, προκειμένου να διατεθεί –εφόσον ζητηθεί– για τη μεταφορά τραυματιών φιλάθλων του ΠΑΟΚ από τη Ρουμανία στην Ελλάδα.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr