Πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» για την εβδομάδα 20-24 Μαρτίου

Τι καταβάλλεται

Ξεκινούν από σήμερα Δευτέρα, 20 Μαρτίου, οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ σύμφωνα με τον «χάρτη» που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, ορίστηκε ο «χάρτης» πληρωμών για την εβδομάδα 20-24 Μαρτίου, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e-ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης.

Συνολικά, 67,8 εκατομμύρια ευρώ θα καταβληθούν σε 99.227 δικαιούχους.

η είσοδος του Υπουργείου Εργασίας

Τι καταβάλλεται από ΔΥΠΑ και e-ΕΦΚΑ

Αναλυτικότερα, από τον e-ΕΦΚΑ θα καταβληθούν 16,7 εκατομμύρια ευρώ σε 750 δικαιούχους σε συνέχεια έκδοσης αποφάσεων για εφάπαξ, ενώ 12,47 εκατομμύρια ευρώ θα διατεθούν σε 31.477 δικαιούχους για παροχές σε χρήμα (επιδόματα μητρότητας, κυοφορίας, ασθενείας, ατυχήματος, έξοδα κηδείας).

Από την πλευρά της, η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης θα καταβάλει 18 εκατομμύρια ευρώ σε 55.000 δικαιούχους για καταβολή επιδομάτων ανεργίας και άλλων επιδομάτων. Επιπλέον, άλλοι 11.000 δικαιούχοι θα λάβουν συνολικά 20 εκατομμύρια ευρώ στο πλαίσιο επιδοτούμενων προγραμμάτων απασχόλησης. Τέλος, 1.000 μητέρες θα λάβουν συνολικά 700.000 ευρώ για επιδοτούμενη άδεια μητρότητας.

Οι πληρωμές προγραμματίζονται να πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από τις 20 έως τις 24 Μαρτίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι αποτελούν μέρος των προγραμματισμένων καταβολών ΔΥΠΑ και e-ΕΦΚΑ.

Διαβάστε επίσης:

Ένας στους δύο πολίτες χρωστάει στην Εφορεία

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram