Πισίνα – Ρόδος: «Οι γονείς του παιδιού είναι κλεισμένοι σε ένα δωμάτιο και δεν μιλάνε»
Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο με τον πνιγμό του τρίχρονου κοριτσιού σε πισίνα καταστήματος στη Ρόδο, όταν η γιαγιά του το άφησε ελάχιστα δευτερόλεπτα από τα μάτια της, προκειμένου να πάρει μια πετσέτα για να το σκουπίσει από το νερό, καθώς κρύωνε.
Ο παππούς του τρίχρονου κοριτσιού μίλησε στον Alpha για την πρώην γυναίκα του, λέγοντας «ότι είναι με χάπια, με ψυχολόγο, δεν έχει συνέλθει ακόμα».
«Δεν ήθελε να μπει μέσα το μικρό και λέει “κρυώνει” και πήγε να φέρει την πετσέτα. Μέχρι να φέρει την πετσέτα ήταν πνιγμένο το παιδί», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Σε ερώτηση για το αν υπήρχε ναυαγοσώστης απάντησε: «τίποτα – τίποτα».
Σχετικά με το ποιος τον ειδοποίησε για το τραγικό περιστατικό, ο παππούς της άτυχης μικρής ανέφερε: «Ο ανιψιός μου, μου το έφερε έξω – έξω, ότι έπαθε κάτι στην πισίνα το μικρό».
Παράλληλα, ανέφερε ότι δεν γνωρίζει ακόμη πότε θα γίνει η κηδεία του παιδιού.
- 3 λεπτά πριν ΕΟΠΥΥ: Τι αλλάζει στις διαγνωστικές εξετάσεις των Ενόπλων Δυνάμεων
- 5 λεπτά πριν Μυτιλήνη: «Χάσαμε τη Μαγδούλα μας» – 36χρονη γιατρός πέθανε μετά από επιπλοκές στον τοκετό
- 9 λεπτά πριν Κόμμα Καρυστιανού: Αποχώρησε και ο πτέραρχος ε.α. Αθανάσιος Παπανικολάου















