Ποιοι είμαστε

Το work enter έχει μια ιδιαιτερότητα. Δεν δημιουργήθηκε σε μία νύχτα, βασιζόμενο σε μια φαεινή ιδέα. Δεκάδες άνθρωποι, με ειδικές γνώσεις, από διαφορετικούς χώρους συνέβαλαν με τις προτάσεις τους. Αυτοί το έφτιαξαν, αυτοί θα το «τρέξουν».

19/09/2017 | 10:39
Στάδια εξέλιξης 
1. Δημοσίευση στο ΦΕΚ 4. Κατάθεση δικαιολογητικών 7. Ενστάσεις
2. Υποβολή αιτήσεων 5. Επεξεργασία δεδομένων 8. Οριστικά αποτελέσματα
3. Λήξη προθεσμίας 6. Προσωρινά αποτελέσματα  
Εκδότης Gatework Ανώνυμη Εταιρία Διαδικτυακών Εκδόσεων
Διεύθυνση Ζωοδόχου Πηγής 1Α
& Ακαδημίας 70
Τ.Κ. 10678, Αθήνα
Τηλεφωνικό κέντρο 2119555010
Email info@workenter.gr

Ποιοι είμαστε

Το workenter.gr δεν  δημιουργήθηκε σε μία νύχτα, βασιζόμενο σε μια φαεινή ιδέα. Δεκάδες άνθρωποι, με ειδικές γνώσεις, από διαφορετικούς χώρους συνέβαλαν με τις προτάσεις τους και το έργο τους. Αυτοί το έφτιαξαν, αυτοί θα το «τρέξουν».

Διευθυντική Ομάδα

Παναγής Γκιόλμας Δημοσιογράφος

Έφτιαξε το πρώτο ένθετο εργασίας στην Ελλάδα («Έθνος»). Ακολούθησαν οι εφημερίδες «Ελευθεροτυπία», «Ελεύθερος Τύπος», «Βήμα» και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί «Flash», «Ant1», «City», «Alpha», «9,84» και «Βήμα FM». Στην επαγγελματική δημοσιογραφία από το 1990, μέλος της ΕΣΗΕΑ.

Μανόλης Θεοδωράκης Επιχειρηματίας - Ιδρυτής της CARDEL A.E.

Τεχνολόγος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, MBA (ΕΜΠ & ΟΠΑ). Σχεδίασε και υλοποίησε Συστήματα, Διαχείρισης ψηφιακών δεδομένων για λογαριασμό των ΕΛΠΕ, ΟΤΕ, INTRACOM, METKA, ΓΑΔΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Τicket 365, καθώς και Ασφάλειας και Ιδιωτικότητας στον τομέα της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Υπήρξε μέλος των Δ.Σ., ΕΒΕΑ και ΕΣΑ.

Νίκος Παπακυριακού Συνιδρυτής - Οικονομικός Διευθυντής GNT

Πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της Πληροφορικής. Απόφοιτος, από το 1989, της Σχολής Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής του Πολυτεχνείου Πατρών. Έχει συμμετάσχει σε πολλά σύνθετα έργα Πληροφορικής.

Γιώργος Κεχαγιάς Συνιδρυτής - Τεχνικός Διευθυντής GNT

Καταγράφει στο ενεργητικό του εμπειρία 30 και πλέον χρόνων στον χώρο της Πληροφορικής. Συμμετείχε σε πολλά σύνθετα έργα Πληροφορικής. Απόφοιτος, από το 1985, της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΕΜΠ.

Κατερίνα Παρρά Πρόεδρος, Διευθύνουσα Σύμβουλος

Επιχειρηματίας. Μέτοχος και Μέλος του ΔΣ της CARDEL A.E., εταιρείας Εφαρμογών Νέων Τεχνολογιών στους τομείς των, iD management, Access Control, Security, Ticketing. Συνέταιρος σε καταστήματα της αλυσίδας οπτικών καταστημάτων, ΟΦΘΑΛΜΟΣ.

Δημοσιογραφική Ομάδα

Πέτρος Παπαβασιλείου Δημοσιογράφος

Εργάστηκε σε εφημερίδες («Έθνος», «Ελεύθερος Τύπος», «Παραπολιτικά»), σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς («Ant1», «Alpha», «Flash», «City»), σε περιοδικά («Έψιλον», «Ταχυδρόμος») και site. Μέλος της ΕΣΗΕΑ.

Μάριαμ Θεοδωράκη Συντάκτρια

Τελειόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Υπεύθυνη τομέα υποτροφιών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων.

Ζάχος Θεοδωράκης Συντάκτης

Φοιτητής του τμήματος Information Technology στο Deree College. Video editor και youtube partner.

Μαρία Πέππα Συντάκτρια

Σπουδάζει στο δημόσιο ΙΕΚ Αμαρουσίου, στην ειδικότητα «Λογοτεχνική Μετάφραση, Επιμέλεια και Διόρθωση Κειμένων».

Μυρτώ Αντωνακοπούλου Συντάκτρια

Τελειόφοιτη του ιδιωτικού ΙΕΚ American Education, στην ειδικότητα «Δημοσιογραφία, Συντακτών και Ρεπόρτερ».

Νίκος Καλαρύτης Συντάκτης

Σπουδάζει στο δημόσιο ΙΕΚ Αμαρουσίου, στην ειδικότητα «Λογοτεχνική Μετάφραση, Επιμέλεια και Διόρθωση Κειμένων».

Ειρήνη Αγάθου Συντάκτρια

Τελειόφοιτη του ιδιωτικού ΙΕΚ American Education, στην ειδικότητα «Δημοσιογραφία, Συντακτών και Ρεπόρτερ».

Άρης Καλαρύτης Συντάκτης

Σπουδαστής του δημόσιου ΙΕΚ Αμαρουσίου, στην ειδικότητα «Λογοτεχνική Μετάφραση, Επιμέλεια και Διόρθωση Κειμένων».

Φλωρεντία Κάβουρα Συντάκτρια

Τελειόφοιτη του ιδιωτικού ΙΕΚ American Education, στην ειδικότητα «Δημοσιογραφία, Συντακτών και Ρεπόρτερ».

Δημιουργική Ομάδα

Σπύρος Πολυκανδριώτης Creative Director - Συνιδρυτής Sinc.gr

Συνεργάστηκε με Αθηνόραμα, Αττικές Εκδόσεις, ΙΜΑΚΟ, ΔΟΛ, Εκδόσεις Λυμπέρη, Ίδρυμα Τύπου. Chief Visual Editor στον «Ελεύθερο Τύπο». Για τη δουλειά του στον «Ε.Τ.» απέσπασε τα βραβεία της Καλύτερης Σχεδιασμένης Εφημερίδας στην Ευρώπη και τον Κόσμο. Ισχυρά media σε Ευρώπη και ΗΠΑ εμπιστεύονται την δημιουργικότητά του.

Σπύρος Γάγγας Creative Director - Συνιδρυτής Sinc.gr

Ξεκίνησε την επαγγελματική δραστηριότητά του στο Λονδίνο. Ως Brand Design Director διαχειρίστηκε μεγάλους λογαριασμούς, όπως ΟΠΑΠ, Ιntracom, Infote, Οlympiacos, Πολιτιστική Ολυμπιάδα 2004, APIVITA. Απέσπασε πλήθος εγχώριων και διεθνών βραβείων (Silver Ermis Award) οπτικής ταυτότητας. Εργάστηκε ως Art Director στην εφημερίδα «Eλεύθερος Τύπος».

Τεχνική Ομάδα

Παναγιώτης Βασιλείου Senior Software Engineer

Κάτοχος μεταπτυχιακού στα Ψηφιακά Συστήματα. Ολοκληρώνει διδακτορικό στις Προηγμένες Τεχνολογίες. Έχει εργαστεί ως προγραμματιστής και διετέλεσε υπεύθυνος ομάδων σε πολλαπλά έργα, startups και ερευνητικά προγράμματα.

Νίκος Κόικας Web Developer

Απόφοιτος Ψηφιακών Συστημάτων. Έχει αναπτύξει πλήθος ιστοσελίδων, με ιδιαίτερη έμφαση στην λεπτομέρεια και στην λειτουργικότητα. Βρίσκεται συνεχώς στην αιχμή της τεχνολογικής εξέλιξης.

Διονύσης Καρακασιλιώτης Web Developer

Τελειόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, με ιδιαίτερη έφεση στην σχεδίαση και ανάπτυξη διαδραστικών συστημάτων. Η αλληλεπίδραση των ανθρώπων με τον υπολογιστή στον επίκεντρο του ενδιαφέροντός του.

Συνεργάτες

Αρτέμης Βαλελής Γενικός Διευθυντής Γ.Γ.Π.Σ. (ΥΠ.ΟΙΚ.)

Υποψήφιος διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών. Κάτοχος δύο μεταπτυχιακών. Πρώην προϊστάμενος ΑΣΕΠ για τις προκηρύξεις του Δημοσίου. Σήμερα, γενικός διευθυντής στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του ΥΠ.ΟΙΚ.

Παναγιώτης Δραγουμάνος Οικονομολόγος – Σύμβουλος ανάπτυξης επιχειρήσεων

Εργάζεται στην NOISIS Α.Ε. Εξειδικεύεται σε ανάπτυξη πωλήσεων, TQM , franchise, χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ. Προϋπηρεσία σε CONTINENT, ELGEKA, κ.α., B2B και B2C.

Γιώργος Παπαμαργαρίτης Ηλεκτρολόγος - Μηχανικός, ιδρυτής PapaPack

Ηλεκτρολόγος – Μηχανικός (Πολυτεχνείο), αλλά και δάσκαλος (Παιδαγωγική Ακαδημία). Επικεφαλής της εταιρείας κατασκευής αυτόματων και ημιαυτόματων μηχανημάτων συσκευασίας και παραγωγής PapaPack.

Χαράλαμπος Πεσυρίδης Δικηγόρος

Ο Χαράλαμπος Πεσυρίδης είναι δικηγόρος. Εγγεγραμμένος, από το 2003, στο μητρώο του ΔΣΘ. Ιδρυτικό μέλος της Πεσυρίδης & Συνεργάτες Δικηγορικής Εταιρίας, από το 2008, με έδρα στη Θεσσαλονίκη και γραφείο στην Αθήνα.

Νομική Υποστήριξη

LEXPARTNERS