Πηγές ΥΠ.ΕΣ: Βγαίνει άμεσα η προκήρυξη του πανελλήνιου διαγωνισμού

Μιλάει στο workenter.gr στενός συνεργάτης του Μ. Βορίδη
Κάντε τώρα ΔΩΡΕΑΝ προεγγραφή για να κλείσετε πακέτο προετοιμασίας σε προνομιακή τιμή

Την απόλυτη βεβαιότητα ότι θα τηρηθεί στο έπακρο το υφιστάμενο χρονοδιάγραμμα σε ότι αφορά στην έκδοση της προκήρυξης - πρόσκλησης του μεγάλου πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού (2Γ/2022) εξέφραζε νωρίτερα, σήμερα (17/11), συνομιλώντας με το workenter.gr, στενός συνεργάτης του υπουργού Εσωτερικών Μ. Βορίδη.

"Τέλη Νοεμβρίου θα δημοσιευθεί η προκήρυξη για τον πανελλήνιο" ήταν η ακριβής τοποθέτηση του στελέχους από το γραφείο του υπουργού Εσωτερικών - δήλωση η οποία συμπίπτει απόλυτα με τις εκτιμήσεις υψηλόβαθμων στελεχών του ΑΣΕΠ, για το ίδιο θέμα.

Το workenter.gr πρώτο έχει αναδείξει όλα τα κρίσιμα δεδομένα (συμπεριλαμβανομένης και της ημερομηνίας έκδοσης της προκήρυξης 2Γ/2022) γύρω από τον πρωτόγνωρο γραπτό διαγωνισμό.

Σημειώστε:

  • Αμέσως μετά τη δημοσίευση της προκήρυξης - πρόσκλησης στο Εθνικό Τυπογραφείο, θα ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων στον κόμβο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr).
  • Αν και δεν θα αναγράφεται αριθμός θέσεων, με βάση εκτιμήσεις -μέσω του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού- θα απορροφηθούν ως μόνιμοι σε όλο το Δημόσιο πάνω από 6.000 πτυχιούχοι ΑΕΙ και ΤΕΙ.
  • Στον γραπτό διαγωνισμό θα συμμετάσχουν όλοι εκπαιδευτικοί, με την ειδικότητα ΠΕ ή ΤΕ Διοικητικού, νοσηλευτές και όλα τα παραϊατρικά επαγγέλματα.
  • Η διενέργεια των γραπτών εξετάσεων τοποθετείται για τέλη Μαρτίου, αρχές Απριλίου. Οι επιτυχόντες, με επιμέρους προκηρύξεις από τους φορείς, θα διοριστούν σε υπουργεία, εποπτευόμενους φορείς υπουργείων, δήμους, περιφέρειες και άλλους φορείς.
  • Καταργείται η συνάφεια της προϋπηρεσίας. Θα γίνεται δεκτή οποιαδήποτε επαγγελματική εμπειρία. Αυτό, στην πράξη, "ανοίγει" την προκήρυξη προς όλους τους υποψηφίους, παρέχοντάς τους ίδιες πιθανότητες επιτυχίας.
  • Μειώνεται κατά πολύ η μοριοδότηση της εμπειρίας. Το ανώτατο όριο εμπειρίας έδινε έως 588 μόρια. Τώρα θα δίνει έως 5 μόρια.
  • Ενδεχόμενα μεταπτυχιακά, εμπειρία, γνώση ξένης γλώσσας δίνουν απλώς επιπρόσθετα μόρια ως προσαύξηση στη βαθμολογία χωρίς η έλλειψή τους να αποτρέπει τη συμμετοχή.
  • Στο εξής οι μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο θα "περνούν" μόνο μέσα από γραπτές εξετάσεις. Όσοι δεν λάβουν μέρος στην 2Γ/2022 θα πρέπει να περιμένουν την επόμενη ευκαιρία τους το 2024!

Πλήρης προετοιμασία για τον πανελλήνιο διαγωνισμό ΑΣΕΠ

Το workenter.gr -ενόψει του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού- έχει διασφαλίσει, σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις", περιορισμένο αριθμό θέσεων που θα διατεθούν σε τιμή κόστους προς τους υποψηφίους για πλήρη, σωστή και έγκαιρη προετοιμασία στα πρότυπα ΑΣΕΠ.

Σημαντικό: Η εκπαίδευση περιλαμβάνει προετοιμασία και στο τεστ αποτελεσματικότητας, το οποίο κρίνει κατά 50% το μόνιμο διορισμό.

Κάντε προεγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Δηλαδή, κλείστε από τώρα μία θέση προετοιμασίας. Η εγγραφή θα γίνει μόλις βγει η προκήρυξη.

Σημειώστε ότι το πακέτο προετοιμασίας που προσφέρεται έχει την καλύτερη τιμή στην αγορά, αλλά παράλληλα προσφέρει προετοιμασία και για τις δύο δεξαμενές άντλησης μονάδων: μαθήματα και τεστ αποτελεσματικότητας.

Κάντε τώρα προεγγραφή

Δηλώστε τώρα συμμετοχή και κάντε την προεγγραφή σας, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση: [email protected]

Στο θέμα του μηνύματος γράψτε τη λέξη "ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ" και στο περιεχόμενο το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνό σας.  

Με την έκδοση της προκήρυξης, όλοι όσοι έχουν κάνει προεγγραφή θα κληθούν πρώτοι, με αυστηρή σειρά προτεραιότητας, να κάνουν την επίσημη εγγραφή τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα υπάρχει σύντομα στην ιστοσελίδα μας.

Εκπτώσεις

  • Έκπτωση 10% στην εγγραφή θα έχουν οι συνδρομητές της υπηρεσίας "Διορισμός ΤΩΡΑ" που έχουν μηνιαία ή ετήσια συνδρομή έως 6/9/2022. Την ίδια έκπτωση θα έχουν όσοι κάνουν ετήσια συνδρομή στο "Διορισμό ΤΩΡΑ" από 7/9/2022 μέχρι την ημέρα εγγραφής στην πλατφόρμα της εκπαίδευσης.
  • Έκπτωση 10% για όσους έκαναν εγγραφή για την προκήρυξη 1Γ/2022 (γραπτός ΑΑΔΕ)

Διαβάστε οπωσδήποτε:

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram