Πέτρος Φιλιππίδης: Ποια ελαφρυντικά απέρριψε το δικαστήριο
Ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για δύο απόπειρες βιασμού, με το δικαστήριο να απορρίπτει τα αιτήματα των δικηγόρων του για την αναγνώριση ελαφρυντικών.
Συγκεκριμένα, μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας, ο συνήγορός του Μιχάλης Δημητρακόπουλος ζήτησε να του αναγνωριστούν τα ελαφρυντικά του σύννομου βίου και της καλής συμπεριφοράς μετά την τέλεση των πράξεων.
Στο ίδιο πνεύμα, η δικηγόρος Κική Πακιρτζίδου ανέφερε πως ο ηθοποιός είχε προσφέρει βοήθεια σε άστεγους και φοιτητές και δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις αρχές.
Ο εισαγγελέας της έδρας εισηγήθηκε την αναγνώριση και των δύο ελαφρυντικών, εκτιμώντας πως ο κατηγορούμενος έχει πλέον συμμορφωθεί με τη νομιμότητα και ζει ως νομοταγής πολίτης.
Ωστόσο, το δικαστήριο δεν έκανε δεκτή την εισήγηση και απέρριψε ομόφωνα την αναγνώριση των συγκεκριμένων ελαφρυντικών.
- 11 λεπτά πριν Σενάριο για ταχύπλοα τύπου καταμαράν σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα
- 13 λεπτά πριν Meta: Συμφωνία-μαμούθ 16,68 δισ. δολαρίων στις ΗΠΑ – Όρια χρήσης και νυχτερινό «μπλόκο» για ανηλίκους
- 22 λεπτά πριν Νησιά στο τσιμέντο – Τι προβλέπει το νέο χωροταξικό για τη δόμηση στις ακτές









