Πέθανε ο Αντρίγια Ντελίμπασιτς
Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Αντρίγια Ντελίμπασιτς πέθανε την Τετάρτη (19/3), έπειτα από μακρά μάχη με σοβαρή ασθένεια σε ηλικία 43 ετών.
Σύμφωνα με τη “Daily Mail“, ο άλλοτε παίκτης της Παρτίζαν, διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο το 2023 και αφού χειρουργήθηκε είχε επιστρέψει στο ποδόσφαιρο ως αθλητικός διευθυντής της Μπουντούτσνοστ το περασμένο καλοκαίρι.
Το πρόβλημα όμως επέστρεψε και τελικά ο Μαυροβούνιος Ντελίμπασιτς δεν κατάφερε να βγει ξανά νικητής Ο Μαυροβούνιος πέρασε από τη χώρα μας στο πρώτο μισό της σεζόν 2006/07, όταν αγωνίστηκε σε 15 παιχνίδια με τη φανέλα της ΑΕΚ σκοράροντας 1 γκολ και καταγράφοντας 1 ασίστ.
Η καριέρα του περιλάμβανε σημαντικές στιγμές σε ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Ρεάλ Σοσιεδάδ και η Μαγιόρκα. Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη στην ποδοσφαιρική κοινότητα, με πολλούς να εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους για την απώλεια ενός ταλαντούχου αθλητή.
- 15 λεπτά πριν Μάκης Χριστοδουλόπουλος: Το τρίτο ακίνητο που χάνει σε δύο χρόνια
- 30 λεπτά πριν Μύκονος: Επιχείρηση της ΔΑΟΕ για κύκλωμα ναρκωτικών – 5 συλλήψεις
- 1 ώρα πριν Ραφήνα: 3ωρη στάση εργασίας στα πλοία στις 26 Ιουνίου – Στους δρόμους οι ναυτεργάτες για τα πληρώματα


















