Περιστέρι: Πυροβολισμοί εν κινήσει μεταξύ ΙΧ και μοτοσικλέτας
Οι αστυνομικοί εντόπισαν επτά κάλυκες


Σκηνές έντασης που θύμισαν κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (15/6) στο Περιστέρι, όταν επιβάτες μοτοσικλέτας και Ι.Χ. αυτοκινήτου αντάλλαξαν πυροβολισμούς σε κατοικημένη περιοχή, πυροδοτώντας μια καταδίωξη που έφτασε έως το Χαϊδάρι και κατέληξε σε τροχαίο με αλυσιδωτές συγκρούσεις.
Πώς ξεκίνησε το ένοπλο επεισόδιο
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όλα ξεκίνησαν γύρω στις 23:30, στη συμβολή των οδών Φαβιέρου και Πελασγίας, όταν ο συνεπιβάτης μοτοσικλέτας πυροβόλησε εναντίον αυτοκινήτου, μέσα στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα.
Ακολούθησε καταδίωξη με υψηλές ταχύτητες, η οποία κράτησε αρκετά λεπτά και πέρασε μέσα από πυκνοκατοικημένες γειτονιές της δυτικής Αθήνας.
Σύγκρουση και φυγή στο Χαϊδάρι
Η καταδίωξη έληξε με σύγκρουση στη συμβολή των οδών Μιχαλακοπούλου και Αγίας Τριάδας στο Χαϊδάρι, όπου τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, πέφτοντας πάνω σε σταθμευμένο Ι.Χ., το οποίο με τη σειρά του προσέκρουσε σε διερχόμενο αυτοκίνητο.
Οι τέσσερις εμπλεκόμενοι εγκατέλειψαν τα οχήματα και εξαφανίστηκαν πεζοί, πριν φτάσουν στο σημείο οι αστυνομικές δυνάμεις. Από το περιστατικό δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ωστόσο οι αρχές βρέθηκαν μπροστά σε ένα χαοτικό σκηνικό.
Τι εντόπισε η αστυνομία – Συνεχίζονται οι έρευνες
Στο σημείο της ένοπλης επίθεσης στο Περιστέρι, οι αστυνομικοί εντόπισαν επτά κάλυκες, ενώ στο Χαϊδάρι βρέθηκε το όπλο που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του επεισοδίου.
Η ΕΛ.ΑΣ. έχει ξεκινήσει εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, με τη συνδρομή υλικού από κάμερες ασφαλείας της περιοχής και μαρτυρίες κατοίκων.