Περιστέρι: Πυρκαγιά σε διαμέρισμα από κινητό τηλέφωνο
Πυρκαγιά που προκλήθηκε από κινητό τηλέφωνο εκδηλώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (16/01) σε ισόγειο διαμέρισμα στο Περιστέρι, προκαλώντας αναστάτωση στην περιοχή.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν να θέσουν τη φωτιά υπό πλήρη έλεγχο, πριν αυτή επεκταθεί σε γειτονικά διαμερίσματα ή παρακείμενα κτίρια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο διαμέρισμα διέμεναν δύο γυναίκες ηλικίας 80 και 48 ετών. Και οι δύο μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο. Η 80χρονη παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα λόγω εισπνοής καπνού, ενώ η 48χρονη υπέστη ελαφρά εγκαύματα στα χέρια.
Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο εσωτερικό του διαμερίσματος. Παράλληλα, για καθαρά προληπτικούς λόγους, οι πυροσβεστικές δυνάμεις απομάκρυναν και μια τετραμελή οικογένεια που διέμενε σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου της ίδιας πολυκατοικίας.
Για το περιστατικό εκδόθηκε σχετική ανακοίνωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ τα ακριβή αίτια της φωτιάς διερευνώνται στο πλαίσιο της προανάκρισης.
- Μόλις τώρα Άρειος Πάγος: Απέρριψε την προσφυγή Κοβέσι για τη θητεία των Ελλήνων ευρωεισαγγελέων
- 12 λεπτά πριν Συναγερμός στη Γαλλία: Εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα Έμπολα
- 12 λεπτά πριν Αποσπάσεις εκπαιδευτικών: 115 μετακινούνται στα Γενικά Αρχεία του Κράτους
















