Πέραμα: Τραυματισμός 59χρονου σε ναυπηγείο
Ένας 59χρονος ναυπηγοξυλουργός, εργαζόμενος σε ιδιωτικό συνεργείο, τραυματίστηκε στο χέρι κατά τη διάρκεια εργασιών σε επιβατηγό-τουριστικό πλοίο ελληνικής σημαίας, το οποίο βρισκόταν σε ναυπηγείο στο Πέραμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το Λιμενικό Σώμα, ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ για την παροχή των απαραίτητων ιατρικών φροντίδων.
Περισσότερα:
- 1 ώρα πριν Πώς δημιουργήθηκε τελικά η Σελήνη; Το απίστευτο σενάριο των 5 ωρών
- 3 ώρες πριν Το «σύνδρομο» του φθινοπώρου που επηρεάζει 1 στους 10 – Πώς θα καταλάβετε ότι σας έχει «χτυπήσει»
- 13/09/2026 00:20 Επίδομα 400 ευρώ: Ποιοι συνταξιούχοι μένουν εκτός – Τι αλλάζει σε Δημόσιο και κατώτατο μισθό
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!









